Liten uppdatering

21 03 2013

Tänkte jag måste uppdatera lite, har haft fullt upp med att åka och hälsa på brorsan på KS, men nu idag har jag och Pla varit på möte med honom, läkare och sjuksköterska och det bestämdes att han ska flyttas till Handens närsjukhus så fort det finns en plats ledig där. Det känns jättebra för mig och Pla som får närmare till honom och vi vet att han får det bra och den vård han behöver där då det inte går att ordna med hemma.

I söndags var Andreas hemma och bytte min kökskran, snäll som han är :). Tur det finns braiga vänner :).

bild aSe så fint det blev efter en del slit :).

Sen på kvällen gick jag och Maria på bio och såg Die Hard 5, tyckte den var bra. Gillar ju alla dom där filmerna, min typ av filmer liksom 😛 och sen är han ju inte helt fel att titta på ;). Det var väldigt mkt pangpang så man fick valuta för pengarna om man gillar sånt ;).

Nu ikväll har jag bokat min och Gunillas gotlandsresa :). Vecka 31 passar Patrik katterna och huset och jag far till Gotland och har det bra några dagar :). Ska bli kul, jag och Gunilla har ju alltid himla roligt när vi är där :).

Imorgon kommer Patrik över, vi ska käka pizza som vi hämtar från Pizza Hut, ligger precis i närheten här, och sen blir det att kolla Sverige-Irland på tv :). Får hoppas på att det blir måååånga mål till Sverige :D. Ser fram mot en trevlig fotbollskväll med Patrik här hemma :).

Ha det så hörs vi :)!


Åtgärder

Information

2 responses

22 03 2013
Lollo

I bilen igår kväll berätta jag just om dig & dina Gotlands resor, vill se allt vackert du finner där så kommer fråga dig lite mer senare, tänker så på din bror, konstigt mycket men vissa människor berör mer än andra & jag ”ber” verkligen att allt blir bra .
Kram & trevlig helg

Gilla

22 03 2013
elr156

Ja, det var ju ett lustigt sammanträffande :), fråga på så ska jag försöka svara :P.
Tack för din omtanke Lollo :), ha en fin helg du oxå :). Kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: