Som en dränkt katt

26 05 2013

Nu sitter jag med en god martini i soffan o kollar in Zlatan på tv, än så länge 0-0. PSG möter FC Lorient,  sista matchen, de har ju redan vunnit men Zlatan jagar målrekord o jag hoppas ju förstås att han fixar det :). Har precis käkat en pizza och värmt upp mig med en varm dusch efter att ha stått ute i 2 timmar i blåst och ösregn för att se Patrik spela med sitt lag, det blev 2-2. Hade tänkt att fota som jag brukar men det var ju liksom bara att glömma i detta väder, får bli nästa söndag ist. Jaja, vad gör man inte för sonen 😉 …

wet_cat_113159625_1168049718_4867584

Tidigare idag hade jag Morsdags-fika här som jag brukar med mamma och Ann-Mari och Sven-Erik och förstås Patrik :). Trevligt som alltid :).

Igår var det jättefint ute, klippte gräset och fixade en del, var till Gert en sväng oxå och sen på kvällen kom Maria över så vi grillade oxfilé och det var ju inte helt fel :). Sen kollade vi in finalen i Champions League. Innan matchen började slog Tommy och jag vad om en middag och eftersom Dortmund förlorade mot Bayern München så blev han skyldig mig en middag ;).

Annars inget nytt under solen, Annelie och Ib har vart i Sverige några dagar för att fixa med hinderprövningen och skaffa nytt pass till Ib, så nu är det klart iaf.

Nä, nu ska jag fortsätta kolla på matchen, vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

1 06 2013
stefan

Gullig kisse… 😉

Gilla

1 06 2013
elr156

Hehe 😉…

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: