Semester

3 07 2013

Ja, det står iaf semester i min kalender den här veckan. Det borde innebära att jag softar hela dagarna, pillar mig i naveln och har det allmänt gott och skönt och samlar på mig en massa ny energi, eller hur :)? Men så ser ju inte livet alltid ut… Jag är såå trött… Mamma ringde 7.15 imorsen, då hade hon blivit yr och ramlat men tack och lov inte brutit några armar eller ben utan var mer rädd över att ha ramlat, sen var det bara att kravla sig upp ur sängen då jag skulle hämta henne vid 9-tiden för att åka till Dalens sjukhus eftersom hon skulle på återbesök där ang. sin altzheimer. Besöket gick bra iaf, därefter tog vi en sväng förbi Skogskyrkogården och besökte Gunnars grav innan vi tog en fika i Farsta och en liten shoppingtur på Hemköp samt ett stopp i Högdalens centrum innan jag kunde lämna av mamma hemma i Rågsved igen.

Därefter blev det mitt dagliga besök hos min kära bror. Michaela kom samtidigt som mig, så vi satt där som vi gör varje dag i flera timmar. En positiv sak med att sitta där är att det är väldigt trevligt att få umgås och lära känna Michis mer än tidigare :).

Men jag beklagar mig inte, tro inte det, självklart ställer man upp för sin familj när så behövs, så är det ju bara, för dem gör man ju allt :). Men det hindrar ju inte att man blir trött, det tar oerhört mycket på krafterna att sitta hos min älskade bror varje dag och se han så dålig och veta vad som komma skall…

Men det är tur att jag har en trädgård iaf :), kan inte finnas något bättre än lite trädgårdsterapi :). Finns ngt att pula med varje dag och det är så himla roligt och avkopplande :). Men innan trädgårdspysslet idag tog jag en lång och skön promenad :). Försöker komma ut varje dag, är ju oxå så himla skönt och avkopplande. Lyssnar alltid på en deckare och det är hur bra som helst, det gör ju verkligen att man får tänka på ngt helt annat samtidigt som man nästa dag vill gå ut igen så att man får höra den spännande fortsättningen ;). Smart knep för att man ska komma ut och promenera och få lite nyttig motion samtidigt som man får lyssna på något spännande och underhållande under tiden, två flugor i en smäll  liksom :P.

promenad2_1202755397_3422809

Nu sitter jag faktiskt med ett glas rosé framför tv:n o gör ingenting :). Försöker övertala kroppen att hoppa in i duschen, men har väl bomull i öronen eller nåt då den inte hör vad jag säger eller tänker ;). Sen tänkte jag mig att måla tånaglarna oxå, är ju sommar och då är målade tånaglar ett måste, kan ju inte gå barfota eller i sandaler utan nagellack på tårna ;), så är det bara :P. Sen väntar lite jordgubbar i kylen som belöning ;).

nagel1_135457749

Nä, så här blir inga barn gjorda… och tur är väl det ;). Får ta och samla lite krafter och ta mig in duschen nu innan klockan blir för mycket, ska ju hinna måla naglarna, som sagt, innan Scandal börjar kl: 22.00, en bra serie i 5:an som jag följer :).

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

2 responses

13 07 2013
stefan

lila är läckert 🙂

Gilla

13 07 2013
elr156

ja, det är snyggt 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: