Nu är det äntligen dags

12 07 2013

Som man väntar på dessa dyrbara semesterdagar och nu äntligen har mina fyra veckor kommit för att ge mig lite ledigt och förhoppningsvis ett underbart väder samtidigt dessutom :). Men vad det gäller vädret så verkar det lovande iaf :D. Peppar peppar … ;). Och vad det gäller ledigt så, ja… , sitter ju hos brorsan flera timmar varje dag… men ska försöka koppla av lite oxå, behöver faktiskt det. Hur som haver, jag behöver iaf inte ställa någon klocka på fyra veckor :). Nu ska här åkas till Gålö och sen kan jag besöka brorsan efter det :). Det blir bra det :D. Måste försöka komma ut och svänga mina lurviga, som faktiskt inte är lurviga då de rakas i duschen varje dag, ni får ju inte tro att jag går omkring med en päls på benen ;), men iaf :P, ut o ha lite kul på dansgolvet måste jag få till nu på semestern oxå, men det ska väl gå att fixa :). Tjejerna ska ut imorgon, men imorgon orkar jag faktiskt inte… är helt slut just nu så nu måste jag softa lite först och samla lite krafter, sen kan jag ut o ha kul :).

semester_160602835

I tisdags var jag och gjorde klart min tatuering :). Alltså, jag är sååå sjukt nöjd :D! Ni får se resultatet sen när den läkt klart, så ni får vänta lite till innan ni får se den :).

Nä, det är fredagkväll, nu ska jag softa med lite rosé och jordgubbar i soffan så ni får klara er utan mig ;). Ha det så hörs vi :)!


Åtgärder

Information

8 responses

12 07 2013
stefan

bra du klargjorde detta med lurviga ben 🙂 Och vädret går inte att klaga på det är ju helt underbart..

Gilla

12 07 2013
elr156

Hahaha, eller hur 😉 … Går ju inte att ni går omkring och tror att jag måste kamma benen innan jag går till jobbet, andra kammar huvet och jag mina ben 😉 … nä, det går ju inte, här blir det rakhyveln ;). Fast i ärlighetens namn ska sägas att jag har begåvats med ett par ben som inte har mycket till hårväxt, ngt att vara tacksam för iaf 🙂 , så det går väldigt fort att raka dessa ben :P.

Och visst är vädret helt toppen just nu, peppar peppar, öste ner i onsdags men det var förhoppningsvis en lite miss i Guds protokoll ;).

Har du oxå semester nu?

Gilla

12 07 2013
stefan

Ha ha nä kamma benen går ju inte och rakhyveln är en bra uppfinning 🙂
Vi har också haft några tillfällen med ösregn men kan tycka det är ok så inte naturen dör ut. Är sjukskriven för tillfället så ingen direkt semester men är hemma i alla fall.

Gilla

12 07 2013
elr156

Det får gärna regna när vi sover så det inte blir alltför torrt i markerna och sen lysa fint på oss på dagarna :).

Tråkigt med din sjukskrivning, du får krya på dig och försöka njuta lite av sol och sommar så gott det går iaf :).

Gilla

13 07 2013
stefan

Njuter i fulla drag och ska väl snart vara i drift i 100 procent igen och verkar vara sviter efter en gall operation som spökar där man troligtvis förstört några nerver i magen. Visst kan regnet komma på natten för har solen in i mitt sovrum och en temp i rummet på ca 45 grader trots fläkt 🙂

Gilla

13 07 2013
elr156

Uch då, hoppas det ordnar till sig med magen snart, trist med efterverkningar efter operation :(…

45 grader i sovrummet! Huga… du får skaffa flera fläktar 😉 eller sova på altan/balkongen 😛

Gilla

15 07 2013
stefan

har övervägt balkongen med lite fundersam över vd grannar ska säga 🙂

Gilla

15 07 2013
elr156

Strunt i dom 😉

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: