En soft början på semestern

18 07 2013

Dagarna går fort, nyss var det måndag och början på semestern och nu är veckan snart slut och har inte gjort så mkt mer än att åka till Gålö och brorsan. Vart tar tiden vägen? Menar, hade det vart november så hade tiden gått mkt långsammare, lovar…

Är så skönt att ligga på Gålö några timmar och lyssna hur vågorna kluckar mot klippor och strand, se måsar och andra fåglar flyga omkring och för att inte tala om alla fina båtar som far förbi ute på Mysingen :). Det är livet på en pinne det :). Michaela hänger på ut ibland, vilket är väldigt kul :), som idag t.ex. Hon hade inte vart ute på Dalarö tidigare så när vi kände oss färdiga på Gålö och innan vi åkte till brorsan så tog vi en sväng dit så hon fick kolla in utsikten från Lotsberget  och kolla in alla fina hus 🙂 . Hon passade på att handla lite i Lanthandeln innan vi åkte och jag köpte mig en ny kylväska, en helt perfekt storlek :). De får inte va för stora, men får ju inte va så små att det inte ryms det man vill ha med sig heller ;). Det här va den sista de hade så de hade sänkt priset rejält dessutom, en bra kylväska till ett lika bra pris :),  ibland har man tur :D.

bildEn jättemysig lanthandel :).

Med brorsan är det inget nytt, läget är oförändrat. Idag åt han faktiskt lite! I tisdags hade han tagit några skedar fisk och idag åt han lite kyckling och potatismos. Alltså, det är det första han äter sen midsommar! Han har bestämt sig för att hålla sig vid liv till Pla och grabbarna kommer hem helt enkelt.

Nä, nu får det bli en dusch. Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: