GT-sommar :)

28 07 2013

I torsdags var det stor släktträff på Ann-Maris sida på Riddersvik Gård i Hässelby. Det var en jättetrevlig kväll med en massa trevliga människor som det var kul att träffa igen :).

I fredags hände inget särskilt, men igårkväll var jag med Mickan och Maria till nya Tele2 Arena i Globen och kollade in Gyllene Tider. Hur bra va inte det :D?! Vi var ca 23 000 som hoppa, studsa och sjung för full hals. Vi stod väldigt bra till, rätt framför Per ca 15 m till staketet kanske så vi såg jättebra :).

IMG_3420

IMG_3421En kanonbra konsert med fullt drag på både GT och publik :).

Idag blev det Gålö en stund igen innan besöket hos bror, allt är som vanligt alltså … Nu har jag just duschat och ska väl till att börja packa inför min lilla årliga Gotlandstur med Gunilla. Behöver dessa fyra dagar då jag är helt slut … Ska bli så roligt att komma iväg dit igen, vi har alltid så kul och trevligt när vi är där :). Får hoppas på bättre väder i år än vad vi hade förra året, bidde inget bad alls då. Fast vi hade ju trevligt ändå, men det är ju kul att sola och bada lite oxå när man är där. Vi är ju svaga för Ireviken :), gillar stenstränder :). Som tur är så är Patrik snäll som vanligt och flyttar hit under tiden och passar hus och katter under tiden, så tjuvar göra sig icke ngt besvär ;). Har ju dessutom larm för den delen …

Nä, så här blir inga barn gjorda … och tur är väl det iofs ;). Måste försöka få till packningen så den blir klar innan det blir alltför sent. Måste komma i säng någorlunda skapligt, klockan ringer 05.00 imorgonbitti!

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: