Regnet det bara öser ner …

30 07 2013

fast jag slipper bli blöt om både strumpor och skor, tack och lov, för jag åker bil, har paraply och undviker vattenpölar ;). Det har regnat till och från hela dan idag, som sagt, men regnar ju hemma i Stockholm oxå och då är jag hellre i regnet här på Gotland ;). Vi har haft en jättetrevlig dag ändå, jag och Gunilla. Fast det blir dyrt när vi inte kan ligga och softa på stranden hela dan. Kostar att gå på loppis och i diverse prylaffärer som dyker upp längs med vägarna när vi är ute och rör på oss :P.

Tog en sväng ner till Hoburgen idag, men det regnade så pass att vi fick hoppa att gå runt där och fick nöja oss med vår sedvanliga saffranspannkakan på resturangen och lite shopping i den lilla souvenirbutiken på hörnet ;).

IMG_3463Blött!

Tog en promenad nere vid hamnen innan vi gick och käkade ikväll. Kan säga att det blåste sjuuukt mycket. Tur man var på land och slapp att gå till sjöss!

IMG_3466Och här var det både blött och blåsigt!

Trots vädret har vi haft en trevlig dag här på Gotland idag :). Vi har inga problem med att sysselsätta oss trots trist väder, och har man bara trevligt sällskap funkar det mesta ändå :).

Nej, nu ska jag öppna en god Breezer vattenmelon, klia på mitt myggbett ;), och softa lite :P.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: