Boka!

10 11 2013

Ja, vill ni ha kul och trevligt i 2 timmar och 45 minuter så kan jag varmt rekommendera att ni bokar biljetter på Cirkus innan SPÖK tar slut ;). Det var en jättebra musikal, rolig och underhållande på alla sätt :).

2013-11-09 14.51.08Man fick inte fota under föreställningen så jag tog ett innan det började :).

Annars har det vart en bra helg, fredag: middag med kollegor, igår: musikal och idag har vi firat Sven-Erik på Fars dag :). Var och tände ljus på gravarna innan Ann-Mari, Sven-Erik och Patrik kom över på fika. Länge sen pappa gick bort nu, i januari blir det 15 år sen, fann honom död på hemma hos sig på min födelsedag. Kul födelsedag … eller inte! Skulle vilja träffa honom och berätta om allt som har hänt sen vi sist sågs, på Patriks födelsedag 1999. Det har ju hänt så otroligt mycket sen dess. Men jag tror att han vet ändå, men skulle iallafall vilja berätta för pappa om allt som hänt i mitt liv …

Det har vart värsta tyfonen nånsin i Filippinerna, tusentals döda och ofantligt många som är hemlösa … Är så glad att Tommy klarade sig helskinnad iaf.

Här byter vi inriktning snabbt :P, nu till något roligare igen :), på fredag är det dags för Playoff: Sverige-Portugal på Friends Arena. Måtte Sverige vinna! Sen retur på tisdag i Portugal. Vet iaf vad jag gör på fredagkväll :P, bänkad framför tv:n, en högtidsstund och jag hoppas att det går Sveriges väg :D!

Nä, nu ska jag återgå till att softa framför tv:n, vi hörs!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: