En vecka kvar

23 11 2013

Ja, fatta… om en vecka är det första advent. Annica påminde mig om det idag när vi snackades vid, trodde hon skämta först, men nej, tiden bara rusar fram och nu är det dags att plocka fram alla julstjärnor och julstakar och lysa upp alla fönster, stryka julgardinerna ska oxå göras för att hängas upp i köket, köksfönstren putsade jag dock förra helgen så det är iaf avklarat :).

Alice 3 28 decJulen närmar sig, om en månad är det dags att plocka fram granen igen :).
Här är är Alice julen 2007, hon älskade att klättra upp i julgranen och ligga
och softa :). Goa, fina Alice ❤ .

Tisdagens match mellan Sverige-Portugal på Friends Arena gick åt helvete … Säger inte mer, är ingen bra förlorare …

Annars rusar dagarna på som vanligt, var på mammografi i onsdags så nu har jag dödsångest i väntan på besked och hoppas förstås att allt är bra men det är ju inget man kan ta för givet vilket jag tyvärr fått lära mig då jag mist två älskade i cancer de sista 6 åren.

Igårkväll var Patrik över, vi gjorde egen pizza och tittade på Idol. Skitgod pizza och så himla enkel att göra, den ska absolut göras flera gånger :).

Har förresten nedräkning till Hobbit 2, Smaugs ödemark, har premiär den 11 december, 18 dagar kvar :). Jag och Patrik såg 1:an och vi ska se 2:an oxå :).

05😉

Idag började Vinterstudion sända igen :). Kul, det gillar jag :). Idag var det längdåkning och imorgon blir det skidskytte. Kul med vinter-OS i Sotji sen i vinter :). Blir mycket att titta på då :). Har en jäkla tur oxå, för ska till London på sportlovet och det är veckan efter OS är slut, tur det så jag inte missar något ;).

Nu börjar det bli kyligt ute så jag ska täcka lite växter imorgon inför den stundande vintern. Hängde ut mat till fåglarna idag också så de inte ska behöva va hungriga nu när kylan kommer och det blir svårare för dem att hitta mat.

Nä, nu ska jag återgå till att softa framför tv:n, det är inte helt fel ;).

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: