Mysfredag

29 11 2013

Så skönt att veckan nu är slut, har vart rätt intensivt men nu är det äntligen fredag och helg :). Ikväll har Michael Bublé sjungit julsånger för mig medan jag gjorde julfint i fönstren inför första advent på söndag 🙂 och till det så smuttade jag på en mycket god martini 😉 . Hade det riktigt mysigt med andra ord :). Sen när jag var klar var det dags att kolla på Idol och käka lite gott och ta ett glas gott vin :). Kevin är charmig 🙂 , gillar dock inte Elin, sorry… tycker inte att Erik är så kul att se på, men hans röst och tolkningar är ju fenomenala så telefonsamtalet ikväll gick till Erik. Har med andra ord en trevlig kväll här hemma :).

Imorse var Gabriel Forss och 120 st från min kör: Du kan sjunga gospel  på 1000 personer, med i TV4 Nyhetsmorgon och sjöng två av våra låtar från vår konsert. Jobbade så jag kunde inte vara med men såg den första låten i sängen innan jobbet och sen kollade jag på TV4 play när jag kom hem i eftermiddags. Fan, vad stolt jag är över kören och att få vara en del i detta :). Jag har så himla roligt på måndagarna när vi övar. Jag kan vara hur trött som helst men kämpar mig in ändå till våra övningar för jag vet att när jag väl är där så är det så roligt och jag får så mycket energi av att sjunga tillsammans med Gabriel, Gunilla och mina övriga 1000 körkompisar, är så himla skoj och våra avslutningskonserter är kanon att få delta i :).

Här kan ni se morgonens sång med min kör :);

Wake me up:
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2494501&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Härlig är jorden:
http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2494504&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Imorgon har jag inga speciella planer under dan, på kvällen har Patriks fotbollslag avslutningsmiddag för den här säsongen och som lagets fotograf och trogen supporter är jag medbjuden, kul :).

Efter jobbet idag var jag och tände ljus på gravarna så det ska vara fint nu till helgen och första advent för mina nära och kära :). Annars lugnt som sagt i helgen, skönt det :).

Ha det gott vänner så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: