Så fel hade jag :) …

17 12 2013

Ja, ibland ska man vänta lite och inte tro det värsta, eller det sämsta, skrev ju förut att jag var irritterad på alla män, men ”den här” hade en förklaring så där var jag lite för snabb 😉 .. Trevligt att ha fel ibland 😉 . Så det bidde ingen ishockey i söndags utan en trevlig dejt istället 🙂 . AIK torskade pinsamt mkt på hemmaplan så det var ju tur att jag inte gick dit och blev på dåligt humör, hade det mkt trevligare på dejten 🙂 .

Var ju på bio i lördagskväll också med Patrik och såg Hobbit 2, var precis så bra som jag hoppades på 🙂 . Kul att Micke Persbrandt var med på ett hörn också även om han inte hade någon större roll.

1466103_10151619585394159_1633690600_nGillar att se film på Heron City, där sitter man bra 🙂 .

Imorgonbitti kommer en och servar min luftvärmepump, sånt måste man ju oxå ta hand om så att dyra apparater håller, annars kan det bli onödigt dyrt om man inte tar hand om sina grejer som man bör.

Måste även förbi Ryds Glas, igen, för att fixa ett stenskott som jag fick på min nya bil när jag åkte till frissan i eftermiddags. Alltså, jag vet inte hur många stenskott jag har fått på just Nynäsvägen! Är fan inte klokt! Suck!!

Sen ska jag in till SÖS och bröstcentrum och träffa en specialist imorgon em, så håll tummarna för att allt är som det ska och att det går bra. Känns jobbigt…

Nä, nu ska jag lägga fötterna på bordet och ägna mig åt katter och tv:n.

Vi hörs!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: