Lite ditt och datt

28 12 2013

Ja, då var denna julen oxå till ända. Så fort dagarna går men det var en trevlig jul iaf 🙂 . Och Kajsa fortsätter att leka med granen, hon kommer nog tycka det är trist när den försvinner nästa helg 😉 . Men två veckor får räcka för min del, sen känner jag mig nöjd med julgranen 😉 . Fint med juldekorationer men väldigt skönt att städa bort allt sen, räcker med några veckor för min del 😉 .

Igår var det dags att ställa klockan och gå och jobba igen, så nu är semestern slut och vardagen är på väg tillbaka, men det är ju lite dagar kvar som man får vara ledig på så än så  länge är det fortfarande rätt sköna dagar 😛 .

Brukar ni ge några nyårslöften? Och brukar ni kunna hålla dem isf? Jag brukar inte ge några men nu så tänkte jag faktiskt ge ett och det är att komma igång med mina promenader och cirkelträningen igen. Allt har ju legat på is detta år, men nu är det dags att lämna detta år och börja om på nytt och ta nya tag igen 🙂 . Har vart ute på några promenader de senaste dagarna, saknat dem faktiskt, är så skönt att promenera och har fina ställen att promenera på här runt i kring 🙂 .

Motte_ocksa_en_nyfiken_liten_vanEn liten nyfiken kompis 🙂 .

Igår när jag promenerade så såg jag två ekorrar, den ena stack direkt men den andra var nyfiken och undrade vem jag var och stannade ett tag och kollade in mig ordentligt innan den skuttade vidare, trevligt 🙂 . Idag på promenaden så var det inte lika trevligt att promenera, det regnade och blåste och jag både kände mig och såg ut som en dränkt katt när jag kom hem igen en timme senare. Ogillas! Man brukar säga att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder. Skitsnack! Det var ett riktigt bajsväder att promenera i! Men nu har jag iaf vart lite sund och nyttig idag trots brist på trevligt väder 😉 .

Hurra! Just nu gjorde Småkronorna 3-1 mot Finsland i Junior-VM 😀 ! Har vart mkt sport att titta på idag, alpint, där Jessica Lindell Vikarby kom på andraplats :), bra gjort, sen lite längdåkning på det, nu ishockey och sen blir det skidskytte 😀 . Ni har förstått att jag gillar sport va 😉 … Om jag lyckas hitta någon vettig karl någon gång hoppas jag verkligen att han är idrottsintresserad 😉 .

Ikväll blir det iaf att snöra på sig dansskorna 🙂 . För ikväll ska partypinglan ut och svinga sina lurviga igen 😉 . Har inte vart ute mkt det här året av förklariga skäl, men nu som sagt kommer ett nytt år och nya tider så nu ska det bli ändring på det 😀 . Jag och tjejerna ska pröva ett nytt ställe, Göta Källare har börjat med att köra 70-80-talsmusik på lördagar, låter roligt så det måste testas 🙂 .

images

Nä, nu ska jag fortsätta kolla hockeyn, 3:e perioden börjar snart.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: