Världens bästa …

21 02 2014

TRE KRONOR spelar OS-final på söndag 😀 . Fan, så satans underbart att Sverige slog finnarna med 2-1 idag och därmed säkrade minst en silvermedalj, men förhoppningsvis blir det bättre än så 😀 .

1654138_602986329772150_275926190_nHappy 😀

Jag jobbade ju idag och kunde inte se matchen, men efter att jag var klar med en kurs på eftermiddan i Huddinge så kunde jag höra de sista minutrarna i bilen på väg tillbaka till jobbet igen och när det stod klart att vi vann så rös jag över hela kroppen 😀 . Vilken glädje 😀 ! Har just sett Kanada slå USA med 1-0 så det är dem vi får möta på söndag. Är bara så tråkigt att jag inte får se finalen eftersom jag är på väg till London då. Himlans synd 😦 … Men väldans roligt att åka till London 😀 . Ska bli så kul att träffa Annelie igen, och Ib förstås 🙂 , och lilla voffsen oxå 😀 . Shoooopping står på göralistan 😛 , Camden, Primark … jag är på ingång 😛 . Såå skönt att nu äntligen är min semestervecka här som jag längtat så efter 😀 .

Sen får jag passa på att gratulera Prinsessan Madeleine och hennes Chris som fick en liten dotter tidigt imorse svensk tid. Hon är i NY, så där var det visst fortfarande torsdag tror jag om jag inte kommer ihåg fel, har inte riktigt koll på vad klockorna är runt om i världen, får va glad om jag vet vad klockan är här 😛 .

chrisavtryckEn stolt far visar upp sin dotters fotavtryck på armen 🙂 . Tydligen tradition i USA att ta fotavtryck av sina barn, fast de brukar göra det på papper sa personalen på sjukhuset 😉 .

Nä, trött som attan … Nu ska jag softa lite och försöka att inte somna framför tv:n 😉 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

23 02 2014
Marie

Du kan vara glad att du missat matcherna. Mina nerver har varit utanpå. Jag älskar att titta när Sverige spelar, men det är nästan mer än vad man klarar av. Skönt att vi slog finnarna, men det känns lite snopet med ”bara” ett silver. Kanadensarna var ett snäpp bättre bara att acceptera.
Ha det så skönt i London.

Marie

Gilla

23 02 2014
elr156

Hörde nu när jag kom fram att vi ”bara” fick silver. Klart guld är roligare men känns ok ändå med ett silver, det är inte dåligt det heller :).

Nu har vi gjort oss hemmastadda på rummet, jag och mina ”gamla svärisar” och väntar på att Annelie ska komma hit till oss 🙂 .

Ha det gott i gamla svedala så ska jag ha det så bra jag kan här i London 🙂 !

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: