Hemma igen

18 05 2014

Tiden går som vanligt fort när man har det trevligt 🙂 . Har haft en jättetrevlig helg i Linköping, som vanligt 😀 . Igår på dan träffade jag ju Lena medan Annica blev fin i håret hos frissan. Det var kul att ses 🙂 ! Bra idé att vi kan passa på att ses så här 🙂 . Sen igårkväll var det dags att fira Annica och hennes kompis Tove. De hade gjort en jättefin fest med trevlig underhållning och jättegod mat och en massa trevligt partyfolk, ca 80 st, som ville fira tjejerna 🙂 . De märktes att de lagt ner en massa tid och engagemang för att få till det och de lyckades verkligen bra med alltihop 🙂 .

fest-320x320

 

Något som var extra roligt var att jag träffade Lelle, Annicas storebror. Vi har inte setts på väldigt många år, Annica sa att det var -85 när jag väntade Patrik och det är ju ett tag sen. Lelle var min första stora kärlek så han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, därför var det väldigt roligt att se honom igår igen och prata lite 🙂 .

Idag var jag med Annica till Emmalund koloniområde nere vid Stångån i Linköping och kollade in en kolonistuga som Magnus och hon köpt ihop. Eller kolonistuga, sommarstuga är nog en bättre benämning och gör det lilla huset bättre rättvisa 😛 . Och för att vara kolonistuga så var det en stor tomt också som var fin och välskött 🙂 , där kan Annica gå och pula med sina gröna fingrar 😉 . Det var verkligen jättefint, glad för deras skull att de nu har det lilla gula huset tillsammans 🙂 .

frimarke

 

Nej, nu är jag trött och ska ta´t lite lugnt i soffan framför tv:n resten av kvällen. Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: