Hänt sen sist

17 06 2014

Nu har jag äntligen fått glasögon som funkar 😀 , var och hämtade ut dem idag. Skönt att se som man ska och slippa ont i huvet och ögon, känns ju onödigt 😉 .

I lördags var jag på ett jättefint bröllop då Camilla och hennes Daniel gifte sig och sen var det fest med en massa god mat och lite dansparty på det ute på Värmdö 😀 . En jättetrevlig dag och Camilla var strålande vacker 🙂 .

bild

Tro, hopp och kärlek och störst av allt är kärleken ❤

I söndags spelade Patrik match igen, sista nu på ett tag då det är sommaruppehåll nu. Sen på eftermiddagen var några från laget med familjemedlemmar på Farsta gård där vi grillade och hade det trevligt ihop 🙂 .

Jag har förresten anmält mig till Zumba i höst, genom jobbet. Ska bli jättekul 😀 . Så nu har jag fullt upp med både sång (kören) och dans i höst, men det är bra, man ska ha ngt att pyssla med och ha skoj 🙂 . Zumba är ju jättebra träning och kul dans samtidigt, kan ju inte bli så mycket bättre 🙂 . Har ju inga problem med att få tiden att gå direkt, tvärtom, skulle behöva fler timmar på dygnet och fler dagar i veckan, men det lär väl inte inträffa nånstans nångång 😉 .

blogger-image-75889225
😛

 

Ikväll hade jag avslutning på den här terminen på min cirkel, det var trevligt 🙂 . Nu har vi uppehåll i juli och sen sätter vi igång igen i augusti.

Nä, nu ska jag kika lite på fotbollen och käka lite glass. Vi hörs!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: