Det var den veckan det …

29 06 2014

Då har min första semestervecka gått då och det är dags att jobba igen. Men som tur är bara en vecka innan det är dags för nya semesterveckor, hela fem stycken 😀 . Eftersom jag är svensk och vi svenskar alltid ska prata väder 😉 så måste jag ju beklaga mig lite då det inte vart något kul semesterväder att tala om direkt, är himla kallt för att vara juni 😦 . Har fixat och donat lite med sånt man kan passa på och göra som man kanske inte vill göra när det är soligt och fint och man hellre ligger och solar 🙂 , så någon nytta har jag haft av vädret iaf 😉 . Har fått gräsmattan klippt, igen 😉 , rensat bland syrénbuskarna, tvättat, putsat fönster, städat, rensat ur kläder och kört till kyrkan, rensat en massa skräp och kört till ”sopen” tvättat m.m. m.m. Så det känns ändå som en bra vecka 🙂 . Sen har jag ju bott framför tv:n och glott på fotbolls-VM, icke att förglömma 😉 .

 

10257333_591226210996824_5082376738157099546_n

 

Förresten, jag var ju på en privatseans hos Jörgen Gustafsson i måndags. Var jättetrevligt att träffas igen, har inte setts sen jag fick diplomet av honom efter avslutat kurs i Mediumskap 2011. Det var en intressant sittning med flera bra råd, han är bäst 🙂 . Ser fram mot hans bok som förhoppningsvis kommer senare i höst.

Näe, lite mat nu kanske innan det är dags att bänka sig för nästa match som är Holland – Mexico och där håller jag på Holland 🙂 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

30 06 2014
Taxarna

Hej..Ja då är också min kompis borta..Ha ha…Är inne på min 3 dje vecka o böejar få panik….kallt regn o mulet mest hela tiden. Men hoppas det vänder lite innan jag börjar jobba…Skulle behöva det…min sömn har totalt kommit i obalans somnar utslagen vid 22 o vaknar vid 04–05 varenda jäkla morgon…spelar ingen roll om jag orkar vara uppe till sena natta o tagit mignågra glas vin så GOD morgon samma tid. Ha nu en bra jobbar vecka o sen en underbar semester…Ann

Gilla

1 07 2014
elr156

Så trist när semester försvinner i ett gråvädertöcken bara, får hoppas det vänder snart så du får lite sol iaf 🙂 . Det ska ju vända nu till helgen säger dom så jag hoppas på fint väder till resten av semestern o sommarn 🙂 .
Ha det gott 🙂 kram!

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: