Jag laddar för fullt …

12 07 2014

Vilken underbar första semestervecka det har varit 🙂 , hade inte kunnat haft bättre väder 😀 . Hängt på Gålö nästan varje dag, var tvungen att ta en lite paus för jag brände mig lite och då passade jag på att fixa med lite annat som oxå måste göras, men idag var jag där igen 😉 .

Och igårkväll var vi och firade Gun-Britt som fyller jämnt senare i höst, men då är hon bortrest så vi tog det igår. Var på Riddersvik, ett trevligt ställe precis i närheten där de bor. Och vilken god mat det var och sen är det så jättetrevligt att ses allihop 😀 . En toppenkväll 🙂 ! Synd att inte Patrik kunde följa med bara men han var upptagen med sin första körlektion på MC.

Vad jag har gillat de här sista veckorna som varit fulla med fotboll på kvällarna 😛 . Häromkvällen slog Tyskland Brasilien med 7-1! Jag och resten av fotbollsvärlden trodde inte att det var sant! Men det var det och jag njöt 😀 ! Nu ikväll om en lite stund får Brasilien därför spela om bronset mot Holland, heja Holland 😀 och imorgon blir det guld hoppas jag för Tyskland när de möter Argentina i finalen 😀 .

Men vad ska jag göra när fotbolls-VM är slut?! Tur att jag ska till Gotland på måndag några dagar och då får jag annat att tänka på än att VM är slut för denna gången 😉 . Abstinens … 😛 . Allsvenskan satte igång idag igen och mitt kära AIK slog Kalmar med 3-0 och ligger på 2:a plats i tabellen 😀 . Nöjd 😀 !

Har just målat naglarna och sitter och smuttar på en god drink och väntar på att matchen ska sätta igång. Imorgon blir det Gålö igen om vädret fortsätter att vara bra och då hänger Patrik på. Han ska passa mina små kissemissar som vanligt när jag åker iväg 🙂 .

2014-07-12 21.21.18Nu är naglarna fixade inför Gotland,
”bara” väskan som ska packas oxå och det vet vi ju hur ”bra” jag är på det 😛 . Det skjuts upp in i det sista och imorgon kan jag ju skylla på finalen så det blir ju intressant att se när jag blir klar med packningen 😉 .

Nej, nu börjar matchen strax, men vi hörs snart igen från Gotland 🙂 !

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: