Känns rätt bra nu :)

21 07 2014

Vilken sommar vi fått 😀 … går inte att klaga på semestervädret i år iaf 😉 . Hur underbart som helst 😀 ! Badade faktiskt igår, men idag var det liiite för kallt för att jag skulle ta mig ett bad, men hade behövts då det var 28-30 grader.

Jag hade förresten jättetrevligt när vi var ute i fredags 😀 . Har fått ett till favoritställe så dit går jag mer än gärna igen 😛 .

Håller på och sliter i trädgården med mina syrenbuskar som jag tar bort från framsidan, planterar rosor och stökar om i rabatterna lite allmänt 😛 . Men som sagt, det är trädgårdsterapi och även om svetten rinner ner i ögonen, mindre skönt dock 😉 , så är det kul ändå 🙂 .

Annars inte mkt nytt, är ju stranden varje dag och lite pyssel i trädgården när jag kommer hem.  Sköna dagar 🙂 . På onsdag kommer Erre och Michis hit, hoppas att Erre kan hjälpa mig då med mina tv-apparater som inte vill funka i kök och sovrummet. Jobbigt när man är van att ha tv överallt. I-landsproblem, jag veeet … men är glad över att det är just i-landsproblem och inte värre än så, det har jag fått nog av 😉 .

Näe, åter till mitt vinglas och tv:n 🙂 . Vi hörs!

2014-07-21 20.56.27-1Hittade ett stenhjärta på min favoritstrand idag 🙂 .
Törs man hoppas på att det är ett tecken tro 😉 …

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: