Men aj som fan!

9 08 2014

Då har en vecka till gått då och den har förstås tillbringats på Gålö för sol och bad som de övriga semesterveckorna. Otroligt vilken tur jag haft med semestern i år 🙂 ! Men nu är det slut för i år. Idag var sista dan jag var där och bada, börjar jobbet igen på måndag och imorgon behöver jag tvätta och fixa lite här hemma. Så nu är det slut på det roliga för den här sommarn 😦 . Och som tack och avslutning på den här badsemestern så fick jag mig ett getingsstick i baken när jag var upp bakom en ”kissgran” vid parkeringen. Satan vad det gjorde ont! Ungefär uppe vid troskanten, hade ju kunnat vart längre ner och mer olämpligt ställe så får väl va glad att det blev där det blev ändå 😉 . Eftersom jag alltid brukar ha med mig allt möjligt, ett halv apotek och lite annat smått och gott som kan va bra och ha 😉 , så hade jag som tur va med mig Xylocain, bedövningssalva. Tack och lov! Suck 😉 …

geting3Det gör ont!

Jag har faktiskt vart i väg på bio den här veckan, såg Tracks. Den handlar om Robyn som vandrar genom den australienska öknen till Indiska oceanen med sina fyra kameler och en hund. Den va ganska bra, verklighetsbaserad och det är alltid intressant tycker jag.

tracks-movie-tix-banner-350x200

 

 

I torsdags var familjen här och käkade kräftor, som vi brukar göra i augusti 🙂 . Annars inget nytt. Jag och Mickan var en sväng till Engelen igår, satt och snacka ute och hade det trevligt 🙂 , jag gick hem rätt tidigt men hon stannade kvar.

2014-08-08 20.33.43Juice är gott när man är törstig 😛 .

Imorgon är det ett år sen älskade lillebror gick bort … ❤ Fortfarande obegripligt … Saknar massor … ❤

Gert 3Bror med sin kära hatt han alltid hade på sig 🙂 .

Nä, nu har jag städat lite och uppdaterat här så nu är det dags att hoppa i duschen och fixa lite käk.

Vi hörs!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: