Lördag idag

6 09 2014

Vänskapsmatchen mellan Sverige och Estland i torsdags var kul att se 🙂 . Alltid roligt att se Zlatan 😀 och att han den kvällen satte svenskt rekord med 50 mål i landslaget dessutom och slog ett 82-årigt rekord gjorde ju inte kvällen sämre 😉 . Jättekul oxå att en AIK-are har tagit plats i landslaget, Nabil Bahoui. Han ska få spela på måndag dessutom i EM-kvalet mot Österrike 😀 .

2014-09-04 20.51.34Zlatan och Nabil 🙂
2014-09-04 20.11.29Zlatan gjorde 2 mål och matchresultatet blev 2-0 till Sverige 🙂 .

Nu sitter jag och pustar ut lite efter att ha bråkat med mina (satans) syrénbuskar igen. Kan iaf säga och glädja mig med att dom minskar i både antal och omfång för varje helg 😛 . Jag sliter mig svettig på eländet men det har blivit ljusare vilket både jag och mina övriga växter uppskattar 🙂 . Så nytta gör det ju även om det är vansinnigt tråkigt att lägga ner ofantliga timmar på dessa buskar 😛 .

Annars så ska jag väl försöka släpa mig in i duschen, slå på en tvättmaskin och fixa någon mat och se om det är ngt på tv:n ikväll. Har typ lite tråkigt 😦 … Jaja …

I veckan som kommer blir det besök till Nettan och fixa håret, kolla in Patrik när han spelar match, cirkeldags igen och sen till helgen bio med Maria, får se om det blir ngn utgång oxå. Sen är det ju val nästa söndag men jag har som vanligt förtidsröstad så jag kan ägna mig åt något roligare istället för att trängas med en massa folk i vallokalen 😉 .

Nä, ska väl göra ett ryck … Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: