Det är mycket nu

30 09 2014

Ja, här vilar inga döa halta löss, eller vad det nu heter 😛 . Har vart fullt upp varje dag sen i torsdags då jag hade en healing, sen vet ni att jag spela boule i fredags med Fagersjövänner, i lördags healing igen, sen en tur till Farsta för lite shopping 😉 , ut och jazza på dansgolvet sen på kvällen på Golden 😀 , var för övrigt trevligt och roligt förstås 😀 , söndag blev det att fota Patrik när han lira fotboll, hem och sydde upp de nya gardinerna till vardagsrummet som jag köpte i lördags, därefter satt jag i 3-4 timmar och fixade med de 428 bilderna jag fotade på matchen på fm, igår var jag iväg och sjöng och trallade för fullt med mina drygt 1000 körvänner 🙂 och efter jobbet idag var det Zumba. Tror jag fick med det mesta där, har förstås även hunnit med att tvätta, dammsuga och torka golv oxå 😛 . Pust! Jag behöver semester!

10710747_10152120498799159_5378532161574500433_nHejsan hoppsan och Patrik går ner på knä! 😛

Och imorgon är det oktober … Herregud, vart tar tiden vägen? Och inte har jag köpt någon julklapp än heller … Sent ute i år 😛 . Brukar alltid ha hunnit med att köpa åtminstone en klapp så här dags, finns alltid något man råkar på och ser att detta skulle passa perfekt till julen, men se inte i år 😉 . Jaja, det hinns nog med 😉 . Har iaf bokat tid för byte till vinterdäck, de åker på i slutet av oktober. Längtar till vår …  Kan man inte hoppa över typ november som bara är grå och trist och alla löv bara faller ner bruna och tråkiga och dör liksom. December funkar, då är det advent och tända ljus och jul och sånt, det är trevligt 🙂 . Sen har vi januari … då brukar snö och kyla komma med buller och bång, och hur kul är det? På min skala noll! Ända fördelen med januari är det vänder och blir ljusare igen. Det gillas iaf 🙂 . Februari har vi sen och den är ju inte mycket lustigare den. Ända fördelen med den är att den är kortare än alla andra 🙂 . Mars, äntligen en vårmånad 🙂 , där nånstans i mitten på månaden brukar våren komma till Stockholm, Tack Gode Gud för det 😀 ! när den inte är försenad vilken den har varit de två senaste åren med en månad! Inte roligt!

Nä, nu får det bli fötterna på bordet resten av kvällen och kolla in vad som finns på tv:n. Nu är jag trött, väntar på en maskin som går för fullt och som sen ska tas om hand. Ingen rast, ingen ro här inte 😉 .

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: