Veckan som gått

11 10 2014

Vem behöver gå på gym när det finns en trädgård att tillbringa tiden i? Skaffa lite syrénbuskar så har ni att göra sen 😉 . Har sagt flera gånger att nu gör jag inget mer åt buskarna för i år, men vem står där med ändan i vädret o sågar, klipper och har sig bland alla syrén om inte Fru/Fröken Rosencrantz. Slet förra helgen och inbillade mig att nu fick det räcka, men så sken ju solen idag och efter Patriks match på morgon/förmiddagen så ställde jag mig åter igen och slet med dessa förbenade buskar. Men nu blir det fan inget mer buskjobb för i år! Klippt gräset har jag gjort oxå och grävt upp hösthallonen, vill ha sommarhallon ist, ska köpa i vår och plantera 🙂 .

Förra fredagen var Patrik och Linnéa över, vi gjorde jättegod pizza 😀 . Sen var det ju helg och trädgårdsjobb, söndag på match på fm med Patrik och hans lag och på kvällen var jag och Michaela och såg AIK-Malmö. Har fortfarande inte riktigt fått tillbaka rösten 😛 . Tyvärr torsk  😦 …

Sen har det vart kör, fick hoppa Zumban för ett möte på jobbet 😦 , cirkel i torsdags, var på middag med Patrik och Linnéa hos Ann-Mari och Sven-Erik igår, trevligt 🙂 . Uppe med tuppen idag för att heja på Patrik och laget, sista matchen för den här säsongen. Trädgården hela dan idag i ett underbart höstväder 🙂 . Nu har jag precis duschat, ska fixa mat och belöna mig med en goood martini 😛 , sen blir det fötterna på bordet, katterna i knät och tv:n resten av kvällen 😀 .

Några foton från min vecka 🙂 …

2014-10-03 18.48.02Mums med hemmagjord pizza 😀 !
2014-10-05 17.30.52AIK ❤
Klart man står i klacken 😛 !
2014-10-08 17.50.58Det är så fin natur att promenera i här där jag bor  🙂 ❤ …
2014-10-10 15.53.02-1och fina och trevliga möten gör man också 🙂 ❤ .

Vi hörs!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: