På julmarknad, igen :)

6 12 2014

Den här veckan har gått fort, inte hänt något speciellt förutom att det blir nyval i mars. Orkar inte gå in på varför, tar alldeles för lång tid och är måttligt intresserad av politik, bara konstaterar här i bloggen att så blir det.

Igår var jag ute med tjejerna och pinglade lite på stan 😉 . Trevligt att träffa dem, men Patricia som vi var till hör inte till mina favoriter 😉 .

Idag var det dags för familjens årliga julmarknad. Linnea tipsade förut om Siggesta Gård och deras julmarknad. Hon har bott där i flera år och känner väl till stället så vi for dit. Det var verkligen jättetrevligt och sen träffade vi på hennes föräldrar och familj som också var där så vi fikade ihop, var jättekul att få träffa dem, jättetrevliga allihop 🙂 . Sen fick jag/vi träffa Linneas hund Soya och hennes ponny Nessie som hon fick när hon var 10 år 🙂 . Jättefina och söta 🙂 ! Det var verkligen en jättetrevlig dag 🙂 !

1På julmarknad 🙂

5Linnea och Soya ❤

9
10Här fikar vi allihop i orangeriet 🙂
19Linnea tar in sin häst, Nessie, till stallet så att hon ska få äta och vara ifred
från de andra hästarna som inte är så snälla.
11Skönt att värma sig vid en brasa 🙂 .

Nej, nu ska jag kolla in Hobbit 2, såg den med Patrik för ett år sen men det är dags att friska upp minnet lite om vad som hände då 3:an har premiär i veckan som kommer och jag och Patrik ska gå och se den då och vill ju ha lite pejl på vad det var som hände. Man hinner ju liksom glömma och vill inte sitta där i salongen och undra vad det är frågan om 😉 .

Ha en bra kväll så hörs vi!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: