God fortsättning på det nya året :) !

1 01 2015

Jaha ja, då var det nytt år igen … Får hålla tummarna, alla två 😉 , och hoppas på ett bra år på alla sätt och vis. Tänker dock inte ge några nyårslöften. Fattar inte riktigt varför man ska ge löften just på nyår, kommer man på något man vill tillföra, ta bort eller ändra på i sitt liv så är det väl bara att göra så som man har tänkt sig även om det inte är nyår. Så tänker jag 🙂 .

new-year-2015

Hur som helst så avslutades det gamla året här hemma med en god middag med fina vänner 🙂 . Pinglorna var över och en av pinglorna hade sin kille med sig så vi var fem stycken som fixade med mat här hemma. Jättetrevligt och jättegott 🙂 ! Sen när vi alla hade fyrkantiga magar efter allt gott så åkte vi in till stan och gick för att fira nyår på ”Vickan” i Kungsträdgården. Har aldrig vart där tidigare och måste säga att jag kommer inte återvända heller 😉 . Har med andra ord inte missat något 😛 . Nåja, det var trevligt att träffa och vara med mina vänner och fira in nyåret med dem iaf och dansa är ju alltid roligt 😀 .

2014-12-31 19.06.38Skål och Gott Nytt År!

2014-12-31 19.47.23Självklart kollade vi in Grevinnan och betjänten, är ju ett måste på nyår 😛 .

Det var ju tur att jag firade in nyåret nykter, dricker ju aldrig när jag går ut, så jag kunde köra bil idag när jag kom upp eftersom inte hemtjänst har handlat åt mamma så jag fick åka hem till henne så vi kunde åka och handla hem mat till henne. Vad är det för en jävla hemtjänst som inte kan se till att våra gamla har mat hemma så de kan äta frukost när de kommer upp! Fanns bara ett paket flora, annars tomt! Skit! Har försökt ringa dem 7 ggr hittills idag utan att få tag i någon för att höra varför de inte har handlat som de ska åt mamma. Hon ska ha handling två ggr i veckan och de kan fan inte ha handlat åt henne i måndags för då skulle det inte vart tomt i hela huset på mat. Att det är helger skiter jag fullständigt i, mamma och andra ”gamlingar” ska ha god omvårdnad och tillsyn oavsett vad det är för dag på året! Det är ju därför mamma har hemtjänst eftersom hon behöver den hjälpen! Bajs! Nog om det nu!

Nu ska jag ta kaffe och plocka fram lite bullar ur frysen och lata mig framför tv:n. Imorgon är det jobb igen och sen middag i Farsta, Ann-Mari fyller år 🙂 .

Ha en fortsatt trevlig nyårsdag så hörs vi!


Åtgärder

Information

6 responses

1 01 2015
Lollo

Gott Nytt År !!!
Läser & blir så förbannad Vet nu inte vilket bolag din mamma har men fy fan på ren svenska, jag har ju arbetat under nästan 1 1/2 år men klarade det inte längre, mina läkare bad mig säga upp mig faktiskt… Jag har blivit så sjuk för jag hade exakt sådana som din mamma, Så ofantligt ont om tid & alla bara struntar i dem, (inte jag) jag gick in i väggen & fick på det en infarkt, för jag ville inte åtminstone att mina 6 gamlingar skulle ha det så… Vi fick ingen tid alls, & chefen ringde mig varje dag & skällde för jag var för länge hos dem & hjälpte dem med för mycket… inget som synns i min instagram jag har valt att inte berätta, men det är såååå illla jag vet 😦 Krama din mamma från mig som vet…

Gilla

1 01 2015
elr156

Hej Lollo och tack detsamma 🙂 !

Va tråkigt att höra att du mått så dåligt, men tack för att du försökte göra det bästa för våra gamlingar ❤ . Fler som du och det vore bättre inom hemtjänsten.

Efter att ha ringt hela dan så kom jag fram på 9:e samtalet! De ska kolla upp det hela och återkomma till mig imorgon. Mamma är inte bara gammal utan har dessutom altzheimer, jag och mina systrar måste ju kunna lite på att hon får den hjälp hon behöver och har rätt till av hemtjänsten, men det är inte första gången jag har fått åka och handla för att det har vart tomt i kylskåpet. Helt bedrövligt!

Är du sjukskriven nu, bytt jobb?

Sköt om dig!

Kram ❤

Gilla

2 01 2015
Taxarna

kan bara inte fatta det du skrev om din mamma….jag jobbar ju natt men vet o sett inför varenda helg o verkligen inför storhelg alla ”kontaktpersoner/faddrar runt till alla boende o även alla ute i hemtjänsten o frågar i god tid vad alla vill beställa o gud nåde den fadder som inte följer detta då är det början på avsked…tyckte så synd om henne…….vi är ett vanligt kommunalt boende men det ska vara samma om det är nåt annat…God forsättning föresten…tänkte på en sak….du tar aldrig alkhohol då du går du går ut…du behöver inte alls svara men varför inte ett lite glas vin el annat…ja ja du gör helt rätt..bara undra..Kram från en isbana i Norrland…

Gilla

2 01 2015
elr156

Hej!
Tack detsamma 🙂 !

Får hoppas det blir bättre med mamma o hennes handlade framöver. Efter att ha pratat med kontoret och dom som har koll så ska jag ordna en checklista i helgen som de ska förhålla sig till, då ska det förhoppningsvis inte behöva ta slut sen.

Jag bor lite avsides, inga bra kommunikationer sent på kvällar och nätter här och jag har precis lika kul utan alkohol när jag går ut så då tar jag hellre bilen. Taxi är just inget alternativ heller då det är alldeles för dyrt att ta taxi från stan och hem till mig. Jag har vid ett par enskaka tillfällen, när Annica vart uppe på besök och vi har gått ut, tagit t-banan till Farsta strand och sen taxi därifrån. Blir bara drygt 300 kr 😉 . Jag tar ibland ett litet glas när jag kommer hem istället eller en annan kväll 🙂 .

Kram!

Gilla

3 01 2015
Taxarna

Ja som att bo på ”landet” här då…Far vi intill stan Sollefteå 3,5 mil…kostrae Taxi resan hem 650 kr…Nej Tack…säger samma som du då kör jag hellre o gör nåt roligt för pengarna istället….

Gilla

3 01 2015
elr156

Precis, är inte värt det 🙂 …

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: