Helgen börjar bra :)

28 02 2015

Idag sov jag ända fram till mitt på dan nästan. Snacka om att kroppen behövde detta. Så skönt! Var förstås uppe imorse och matade ett par hungriga katter 😉 men hade inga problem med att somna om på stört igen o sen sov jag som om någon klubbat mig i huvet med något hårt ända fram till 11.20. Så nu är jag utvilad och redo för en kväll på Golden med pinglorna 😛 . Ikväll blir det extrakul att gå dit då Annica är där oxå 😀 . Hon, Magnus och några vänner har tagit tåget upp och ska se på showen där och det var ju turligt att det var precis ikväll 😛 . Så det blir skojigt 😀 !

Skönt att känna medicinen gör sitt, börjar känna mig som folk igen och det var ett bra tag sen …

Igårkväll var jag med mamma på Chinateatern och såg Tommy Körbergs föreställning Sjung till du stupar. Vi satt hur bra som helst på andra raden och mamma sken som en sol hela föreställningen, hon tycker så mycket om honom och hans röst och musik. Måste säga att det var en fantastiskt bra föreställning och blev överraskad av hur rolig han var dessutom. Att han sjunger väldigt bra är ju liksom ingen överraskning men han var väldig kul oxå 😀 .

korberg_730x300px

150227, Jag och mamma

Ja, det var en väldigt lyckad kväll och jätteglad för mammas skull att hon kom ut på något roligt och var så nöjd och hade en trevlig kväll 🙂 . Det var det bästa av allt ❤ .

Nu har jag inte tid med detta, ska kolla skidor och hoppas på flera medaljer 😛 . 

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: