Hinner inte med …

2 05 2015

dagarna går galet fort! Hur har det redan hunnit bli maj?! Fattar ingenting! Var ju inte länge sen det var påsk! Galet är bara förnamnet 😉 . En stor fördel är dock att det närmar sig semester 😀 . Och det är man ju inte ledsen över direkt 😉 . Men vädret kan man ju allt annat än skratta åt 😦 . Och så pratar jag väder igen 😉 . Jaja, men som svensk får jag faktiskt prata väder, så det så! Vi gillar att prata väder i Sverige 😛 .

Idag hämtade jag Pla, Simon och Steven med bilen sen åkte vi till Fjärilshuset i Hagaparken. Tyvärr blev det ingen promenad, för gissa vad? Just det, det regnade! Iaf, vi gick på Fjärilshuset som har utökat sen jag var här sist för några år sen. Nu fanns här både fiskar och hajar som man kunde kolla på oxå. Tyvärr var det inte många fjärilar idag. De kanske inte har hunnit kläckas än, eller vad det nu heter när man är fjäril 😛 . Det var iaf trevligt med en utflykt med Pla och killarna. Vi ska göra ett återbesök till Hagaparken när det blir lite varmare och bättre väder 🙂 .

2015-05-02 12.40.39Vi letar fjärilar 😉 .
2015-05-02 12.58.56Det va en tjej – Do do dodododo do Det va en grabb – Do do dodododo do Dom simma ut – Do do dodododo do Och längre ut – Do do dodododo do Men då kom… HAJARNA, HAJARNA, HAJARNA, HAJARNA! Dom tog en arm, do do … osv …
Och för er som inte hänger med, det är en populär barnsång på förskolorna 😉 .
2015-05-02 17.47.55En blivande fjäril.

Annars rullar det på, inga nyheter att förtälja direkt. Har inte vunnit på Lotto än, är dragning ikväll igen så vi får väl se om jag har turen med mig då 😉 . Skam den som ger sig, någon ska ju vinna och varför inte lika gärna jag 😀 . Min förra granne i Fagersjö vann galet många miljoner så jag vet att det går 😛 . Har redan planer på vad jag ska göra när jag vinner alla pengar 😉 .

Nej, nu ska jag återgå till soffan och tv:n och att klappa katterna resten av kvällen 🙂 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: