Svårt att tro …

20 06 2015

att jag förra lördan låg och stekte mig på Gålö när man tittar ut genom fönstret idag och ser en jämngrå himmel, träd som svajar för blåst och stora vattenpölar på marken efter allt regn som fortsätter att behaga komma. Nu är det bara en vecka kvar till semestern och jag kan inte påstå att jag har någon sommarfeeling och känner att Yes! nu är sommar och semester här! Näe, känns som jag lika gärna kan jobba typ … Men, jag är optimist, förra året var det oxå pissväder ända fram till mina fem semesterveckor och då slog sommaren till med besked 😀 . Så jag utgår från att det blir samma i år, så ni som har semester samma som mig, lyckos er 😉 . Hehe 😛 …

Igår var det midsommarafton och tanken var att jag, Patrik, Ann-Mari och Sven-Erik skulle fira den på Farsta gård som vi gjort de senaste åren, men då vi inte hade lust att sitta i gräset på en picknickfilt i ösregn så blev det att ta jordgubbstårtan som Ann-Mari bakat hemma hos dem i Farsta istället. Sen spelade vi TP (Trivial Pursuit) resten av eftermiddan medan regnet öste ner utanför. Man får liksom vara lite flexibel när man bor i Sverige med tanke på vädret 😛 .

IMG_7558

Igårkväll var jag och tjejerna ute och svängde våra lurviga 😉 . Hade velat gå till Golden men de har stängt hela midsommarhelgen så vi fick gå till Engelen istället. Var inte fullt så mkt folk där igår som det brukar så det gick rätt bra ändå 😉 . Hade kul och det är ju huvudsaken 😀 .

Lite annorlunda midsommar mot vad den brukar se ut för min del men det var en kul och trevlig midsommarafton ändå 🙂 .

Nu blir det till att lata sig i soffan framför tv:n resten av dan och helgen, tänker inte göra många knop 😉 .

Ha det så hörs vi!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: