Igår, två timmar …

29 06 2015

rock med Billy Idol på Gröna Lund igår med tjejerna 🙂 . Kan säga att det var kul och bra drag från scen hela tiden och han utnyttjade scenen väl och såg till att hela tiden gå till sidorna så att alla fick se bra 🙂 . Det var kul! Nu blir det Alice Cooper på fredag 😛 , har köpt Gröna kortet så det är bara att gå på allt man vill för en bra och billig peng, smart och bra 😀 ! Är många bra konserter jag vill se i sommar och början på hösten så det är ju kanon 😀 !

FullSizeRender 2
Pinglorna på konsert 😛 .

FullSizeRender

FullSizeRender 4Han hade bra drag från scen hela tiden 🙂 .

Igår på dan laddade jag upp inför kvällen med att ligga på Gålö i solen och ha det bra 🙂 . Helt underbart att veta att nu äntligen är det semester och dessutom har de nu lovat fint och härligt väder framöver 😀 . Helt otroligt att jag lyckades pricka in bästa semestervädret för andra året i rad 😛 . Peppar peppar …

IMG_7569
Smultronstället ❤

Idag har det vart varmt men lite mulet så jag ägnade mig åt att ta bort en jäkla massa syrenbuskar, vill ha mer sol och rymd istället för en massa buskar som står där och är i vägen för den härliga solen då både jag och alla växter vill ha soool och inte skugga. Blev mycket bättre och jag är sååå jäkla fucking nöjd 😀 !

Nu har jag just ätit och druckit gott, tagit en skön dusch och fixat naglarna så nu ska jag lägga fötterna på bordet och återgå till att kolla in GOT.

11165151_10155464836040387_5085552342503839217_n

Vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

30 06 2015
stefan

kan du vara snäll sparka ner idol till Götet så jag får se han också. Såg Alice cooper här för nåt år sedan och han var bra. Här blir det Uggla,Ledin och Status quo som ska ses.

Gilla

30 06 2015
elr156

Ska se Alice Cooper på fredag 🙂 , sen blir det , Tomas Ledin, Ulf Lundell, Magnus Uggla och Europe 😀 .

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: