Jag sysselsätter mig

9 07 2015

Ja men det väl då självaste … Jag som trodde att jag skulle ha tur med semestervädret även i år när det började så bra. Ja ja, bara att gilla läget och utnyttja de här dagarna med lite mindre roligt väder på bästa sätt ändå 🙂 .

regnSvensk sommar …

Igår var jag med kissarna och gjorde den årliga kontrollen och vaccinationen. Visade sig att Caesar har tandsten och därför fått inflammation i tandköttet så det blir till att återkomma den 5:e augusti då de söver ner honom och fixar så det blir fint och bra i munnen igen 🙂 .

Unknown

Sen har jag faktiskt rensat, fixat och städat i garderober, lådor och skåp. Är jättenöjd :D! Tog och slängde iväg mitt skrivbord och stol som jag aldrig nånsin använder då de bara tar onödig plats i gästrummet. Istället ställde jag mitt löpband där då det kan stå uppfällt utan att vara i vägen och det är lätt att bara ”hoppa” på och dessutom väldigt lätt att ta undan om jag vill ha mer utrymme för att jag får gäster som ska sova över 🙂 . Som när Annelie kommer hem i augusti t.ex. 😀 .

2015-07-09 15.59.21Toppen 😀 !

Och idag har jag vart och gjort av med pengar på ny regnjacka med byxor och nya stövlar. Ska ju snart till Gotland igen och de har ju lovat regn alla dagar vi ska vara där, så jag tänkte förekomma vädergudarna och vara väl förberedd. Så Tji fick ni 😛 ! Gunilla har även hon tänkt samma sak så nu kan vi vara ute på utflykter hela dagarna oavsett hur vädret blir. Skönt!

2015-07-09 15.23.42Fullt utrustad för svensk sommar 😉 …

Häromdagen var jag till Plantagen och inhandlade nya hallonbuskar för presentkortet jag fick i julklapp av Ann-Mari och Sven-Erik, blev till ett par pioner oxå 🙂 . Så jag har även grävt och planterat, fixat och haft mig i trädgården.

Inte klokt vad mycket man hinner med när det är lite halvtrist väder. Sånt där som man (jag) gärna skjuter upp, men så ibland får man (jag) ett ryck och det känns ju himlans bra efteråt när allt är fix och klart 😀 .

Näe, nu ska jag lata mig lite framför tv:n innan det är dags att fixa med mat.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: