Då var det slut nu då …

10 07 2015

Jaha ja … det var dom 50 timmarna det av GOT … och vad ska jag göra nu på kvällarna då när jag inte har det att titta på? Och hallå, seriöst, hur ska serien kunna fortsätta och vara lika bra som hittills när alla huvudpersoner är typ döda eller ur spel på olika sätt? Ska vi få nya personer att knyta an till nu eller vadå? Och John Snow, näe, jag tror inte att han dör. Det kommer säkert ngn räddning, fråga mig inte hur, det är inte jag som skriver serien men ngn lösning finns det säkert. Han kanske bara drömde att han blev sviken av sina vänner på exakt samma sätt som Julius Caesar blev av sin Brutus och senaten på sin tid. Vem härmade vem där i överfallet, var det Julius som föll först eller var det John? De dog iaf på samma sätt, OM nu John verkligen dör. Det vet vi ju faktiskt inte. Jag slår vad om att han överlever. Och som sagt, överfallet kanske inte skedde, det kanske var en dröm, tänk på Dallas när Bobby dog. Efter ett år så var han ju tillbaks igen och klev ur duschen som om inget hade hänt. Och det hade det ju inte för det var ju bara en (mar-)dröm. Så ha gott mod folk, han kommer tillbaka 😀 . Jag föredrar att tänka positivt 🙂 ! Men vad ska jag göra nuuuuuu … Det var ju så bra att veta att man hade 50 avsnitt av en väldigt bra serie att kolla på när man inte hade ngt annat för sig. Man (jag) tänker att 50 avsnitt (= 50 tim) räcker ju liksom huuuur länge som helst. Not. Men så var det ju inte, det tog slut väldans fort, men så var det ju en väldans bra serie som man (jag igen 😉 ) gärna tittade på så ofta det gick. Jaja, vad är väl en bal på slottet … Är bara att vänta på till säsong 6 börjar någon gång om sådär 100 år … Suck!!!

11091162_10152861804452734_4388321768280188143_nJag vill se meeer! Nuuu!

Nu måste jag hitta någon annan bra serie att hänga upp mig på som jag inte har följt. Mad Men är visst någon serie som ska vara bra, har jag hört, och den är det både många säsonger och väldigt många avsnitt av, blir bra det, då räcker det ett tag, liksom 😛 .

Näe, nu får det bli lite käk, mata katter som också sitter här och är hungriga 😉 och sen ska Pinglan ut och dansa ikväll 😀 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

2 responses

11 07 2015
stefan

Nog för att det kan hända mycke konstiga saker i världen men är ganska övertygad om att John Snow dog efter alla dom svärden..

Gilla

11 07 2015
elr156

Näe, nu ska vi inte va såna … Alla kan ju inte dö heller, hur skulle det se ut? Häxan kommer säkert o rädda honom på nå´t vänster. Måste ju bara lösa sig …

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: