En bra kombo

17 07 2015

Jahupp, då va man tillbaka igen då här hemma i soffan med katterna efter några trevliga Gotlandsdagar. Tiden går som vanligt fort när man har det roligt 😉 . Är ju iofs bra, tänk om det vore tvärtom, att man hade typ aptråkigt och tiden sniglade sig fram. Hur kul är det på en skala?

Här följer ett litet axplock från mina foton från Gotlandsbesöket måndag – torsdag. Vill ni se mer kan ni göra det på Mina bilder på Dayviews

IMG_0109Blå Lagunen

IMG_0111Det är vackert vid Ar.

IMG_0114Bläse

IMG_7823Underbara Visby by night ❤

IMG_0119Folhammar

IMG_0122Vackraste platsen på hela Gotland, Hoburgen ❤ …

IMG_0125och hit är alltid ett måste för oss ❤ .

IMG_7904Holmhällar

Sudret på Gotland är det vackraste på hela ön ❤ .

IMG_7918Faludden

IMG_7928Faludden

Ja, med dessa bilder är det väl knappast svårt att förstå varför man älskar Gotland så mycket och varför jag och Gunilla har vår trevliga tradition att åka hit varje sommar 🙂 .

De hade ju lovat uselt väder innan vi åkte, men tack vare att vi la ut en massa pengar på regnkläder och stövlar så blev det ju bra väder 🙂 . Vad var det jag sa innan jag åkte 😉 . Fast det var för kallt för att bada, men vi låg iaf på stranden en dag nere i Ljugarn. Sen har vi blandat dagarna med utflykter hit och dit, shopping i massor 😉 , givetvis 😛 , och sol har vi fått gratis då vädret har vart bra så man har ju gått i sol och linne om dagarna så man blir ju brun även om man inte ligger och steker sig. Det var ju fint väder men inte sådär strålande jättevarmt så man var tvungen att ligga på stranden för att man inte pallar annat. Det har vart trevliga dagar iaf och vädret blev ju som sagt tusen ggr bättre än vad vi hade hoppats på så dagarna har vart en bra kombo av shopping, sol och utflykter. Vad mer kan man begära liksom 😛 ?

Nä, nu ska jag softa lite och kolla in vad jag har spelat in på Tivo de här dagarna 😛 .

Vi hörs!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: