Bajsväder!

23 07 2015

Det är tur att man har tv och dator så man kan sysselsätta sig med att surfa runt på nätet och kolla in olika tv-program och serier att förströ sig med denna semester. Nu har mina första fyra veckor gått, den första var ju hur fin som helst och jag tänkte att Jippie! Ännu en toppensemester 😀 . Men man ska ju inte ropa Hej! innan man är över bäcken, heter det ju. Inte ens katterna vill gå ut 😦 . Caesar ligger i sängen och lagt sig under två kuddar och Kajsa sitter i fönstret och tittar ut på regnet som öser ner utanför. Satans pissommar!! Våren var kall och blöt och så blir sommaren likadan!! Fan, rent ut sagt!! Så satans trist när man jobbar och sliter hela året och väntar på den efterlängtade sommaren och semestern och så blir det inget av det. Det blir som den lille mannen som gick till Mäster skräddare för att få en rock uppsydd till sig. När han kom tillbaka en vecka senare så fick han veta att ”Det bidde det ingen rock, det bidde ett par byxor”. Allt eftersom veckorna gick blev det mindre och mindre kvar av tyget och till slut när den lille mannen hade blivit lovad en tummetott blev svaret ”Det bidde ingen tummetott, det bidde ingenting”. Den lille mannen sa ”Tack så mycket mäster skräddare, adjö mäster skräddare”, han gick ut och kom aldrig mer tillbaka.

blogger-image--406867391

 

”De” säger att värmen ska komma. Snart. Eller hur!! Ta den med Rödluvan och vargen oxå. Tror det när jag ser det. Det lär väl bli en blöt och kall höst också för att passa ihop med resten av året.

svensk_sommar

 

 

 

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist. En kompis hjälpte mig att ta ner plasttaket över altanen på framsidan häromdagen, tack för det Andreas 😀 ! ,  för på måndag kommer ett gäng gubbar och ställer upp ställningar på fram- och baksidan för att byta ut takpannorna på huset. Sen ska de hålla på med det i 4-5 veckor mellan kl 7-17 må-fr. Kul! Mitt under sommaren när man vill kunna sitta ute på altanen och i mina nya fina utemöbler. Dom får jag ta in nu och ställa i gästrummet under tiden så de inte blir förstörda. Jobbar nästa vecka men sen är jag ledig två veckor till innan allvaret börjar igen, så jag kommer ha dem hängandes här på taket under min semester från 7 på morgonen. Kul! Eller inte! Fuck! Avundsjuk på de som fick sina tak gjorda i våras eller får dem gjorda senare i höst och inte mitt under semesterperioden. Även om vädret är skit så vill man ju kunna va ute på altan ändå.

tak_5_bild_3Typ nåt sånt här ser det ut sen 😦 …
Visst, blir jättefint när det är klart, men vill inte nu under sommaren!

Nog om det!

Senare idag ska jag hämta upp Patrik, Ann-Mari och Sven-Erik för att åka till Riddersvik och träffa familjen Petterssons. Vi har varit där nu flera somrar i rad och träffat släkten. Ska bli trevligt 🙂 !

Och imorgon ska jag ta med mamma och åka till Ösmo och hälsa på Margoth och Arnold. Ska också bli jättetrevligt 🙂 ! Det är trevligt att träffas och umgås med familjen och släkten, tycker jag 🙂 .

På lördag och det inte regnar till kvällen ska jag och tjejerna åka in till Sjöhistoriska med filt och lite käk och sätta oss utanför och lyssna till Roxette som är där och spelar. Hoppas på uppehåll för det vore jättetrevligt 😀 !

Näe, nu får det räcka för nu. Återgår väl till tv:n …

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: