Nu är hon hemma igen :)

11 08 2015

Igår var det äntligen dags att hämta hem dottern 🙂 . Var himla skoj att få hem henne igen 🙂 . Satt på Arlanda och drack kaffe, åt en god wienerbulle och lyssnade på Radiosporten för att höra hur det gick för AIK-DIF medan jag väntade på att hon skulle komma. Var himla skönt att höra att AIK så småningom vann med 1-0 😀 trots att vi åkte på en utvisning. Nu är vi med i guldstriden igen 😀 . Var en massa folk där i ankomsthallen, visade sig att det berodde på att simmartjejerna som tagit så många VM-medaljer i veckan kom hem samtidigt som jag var där 🙂 .

IMG_8053
Bra jobbat tjejer och grattis till alla era medaljer 🙂 !

Tidigare igår så var jag in till stan för att träffa ”min” tatuerare 😉 , bästa Fredrik 🙂 . Har gjort en ny kanonfin tatuering; Tro Hopp Kärlek, men jag ska tillbaka igen den 1/9 för att slutföra den helt, så ni får vänta på foto till dess 😉 .

IMG_8047

Det gjorde såååå ont, men absolut värt det då den är sååå fin 😀 !

När jag och Annelie kom hem hit igår så tog vi lite räkor och vin. Det var gott och trevligt och någon annan som tyckte det var Caesar som ville vara med på ett hörn också och det är klart att den lilla sjuklingen fick lite goda räkor han också 🙂 .

IMG_8058
Är man katt är det väldigt gott med räkor 😉 .

Idag ringde veterinären och meddelade det andra provsvaret som bekräftade att Caesar har diabetes 😦 . Ska dit på tisdag för att få all information om mat och insulinsprutor och allt jag behöver veta. Fan också!! 😦

Idag har jag och Annelie kollat igenom lite av hennes saker hon har kvar i mitt förråd, vad hon ville spara och vad som kunde kastas. Sen var vi till kyrkogården för att hälsa på våra kära där. En fika blev det också i Farsta för att hämta lite energi och givetvis hann vi med lite shopping också då Annelie hittade lite att köpa med sig hem till London 🙂 .

Nu har vi ätit och druckit gott, blir att softa framför tv:n och ha det gott och skönt resten av kvällen 🙂 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: