En lååång dag

13 09 2015

Varför går tiden alltid så fort när man har roligt men när man har tråkigt så sniglar det sig fram, menar, det är ju ändå samma minuter, timmar, dagar det handlar om i grunden? Måste va något elektroniskt 😛 …

Ja, nu har Annica varit här och hunnit åka hem igen. Vi har haft det precis lika bra och roligt som vanligt 😀 . I fredagskväll blev det lugnt, middag, vin och en massa tjejprat 😉 . Igår blev det först en tur till Ösmo plantshop där Annica köpte med sig lite växter hem och därefter blev det shopping och fika i Farsta. Innan middan så hjälpte hon mig att snygga till mitt lilla körsbärsträd igen, ”takkillarna” hade knäckt några grenar och sen hade den vuxit lite ohämmat så nu är den friserad och snygg igen 😛 .

Vi var förbi Bauhaus en sväng igår också för att köpa mig ett nytt plasttak till min lilla altan på framsidan som jag var tvungen att ta bort när de skulle fixa nytt tak. Gick inte så bra då jag inte kan ta dem i bilen för att de är för långa och vanlig hemkörning trodde killen på Bauhaus inte att det skulle gå för att de var för långa så det skulle behövas en kranbil á 1000 kr ca + att den inte kör hem varor på helgen! Bah!! Får se hur jag ska lösa det … Fuck!

Idag är jag trött som en gnu … Jag och Annica hade tänkt att sjunga Singstar (är jättekul) men jag har inte använt den på många år så jag fick inte igång skiten. Vi satt istället och skråla till Spotify halva natten och drack ur min martini 😛 . Gott var det och roligt hade vi iaf även om det blev väldigt lite sömn då jag sen skulle upp tidigt för att påbörja en glukoskurva på Caesar innan han skulle ha mat och insulin kl: 7.00 imorse. Tur att jag har världen snällaste katt då det här inte var helt lätt att lära sig att ta blodprov på en kisse och mäta glukos själv när man aldrig gjort det tidigare. Varannan timme under 12 timmar idag ägnar jag mig åt detta stickande på denna söta, goa, snälla, fina katt som står ut med mig och alla nålstick.

IMG_8491

 

 

Imorgon börjar kören igen. Ska bli jättekul 🙂 , har fått ok av veterinären att ge Caesar insulinet lite senare på måndagar då kören är. Som sagt, mkt att tänka på när man har en diabetskatt. Häromkvällen lekte Caesar med sin lilla röda favorittuss, gick omkring med den i munnen och sprang och jagade den. Kan säga att det var länge sen, så då blir man ju glad och det är ju en belöning god som någon när man ser att han mår bättre. Värt slitet och passandet med tider. Caesar ❤ .

Nä, nu ska jag göra ingenting och softa framför tv:n och kolla in Finnkampen.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: