Det är hemligt!

27 09 2015

Så där ja! Då var den kurvan avklarad oxå. Tack och lov så gick det mycket bättre att sticka denna gång. Har väl fått in lite vana på det också. Värdena är dock fortfarande höga, får se vad bukspottskörtelprovet visar sen. Vore ju roligt om det var bättre iaf.

Mellan alla provtagningar idag så passade jag på att uträtta lite ärenden som bl.a. att sätta gravlyktan på plats hos bror och pappa, tände ljus även hos Tomas men har har en inbyggd lykta i stenen så den var ju liksom redan på plats 😉 . Sen putsade jag alla fönster, vilket verkligen behövdes! Nu är de så rena och fina så och vädret och det på andra sidan fönstren ser liksom mycket klarare ut nu, kan inte förstå det 😛 .

putsafonsterTittut! 😉

Sen passade jag på att handla lite och kan man tänka sig, tror ni inte att jag har köpt julklappar redan 😀 . Jodå 😛 , ligger här hemma nu i klädkammarn och väntar på att bli inslagna men till vem säger jag inte 😉 . Alltid kul att köpa presenter och julklappar, varför vänta om man ser något passande, bara att passa på 😛 . Brukar ju faktiskt alltid vara ute i god tid, är som sagt skojigt 😀 .

640@80Nu är det bara tre månader kvar, det går fort. Jag lovar!

Eftersom jag hade glukoskurvan att göra kunde jag ju inte gå på derbyt mellan Bajen-AIK, tur att den gick att se på tv istället. Surt med förlusten för AIK spelade bättre och hade fler chanser. Men, sån är sporten. Bara att hålla tummarna och hoppas på att det går vägen ändå upp till guldet. Hoppas givetvis på att killen som gjorde målet kryar på sig, en kraftig hjärnskakning men tack och lov inte allvarligare än så men såg väldigt otäckt ut. Sen är det för jäkligt att en massa AIK-are skanderar en massa fula ord i en sån situation. Det göra man bara inte. Pinsamt! Skäms!

Jaha, dags att ta hand om lite tvätt nu också då. Sen får det bli fötterna på bordet resten av den lilla kväll som är kvar. Det är jag värd efter denna dag!

Vi hörs!


Åtgärder

Information

10 responses

28 09 2015
stefan

Så jag ska få en julklapp va du är snäll 🙂 Aik ta guld får du nog bara drömma om tror jag och håller med dig att vissa i Aik borde skämmas för en del av deras kommentarer.

Gilla

28 09 2015
elr156

Haha, visst är jag snäll och omtänksam 😉 …
Nä, jag ger inte upp guldet än, inte förrän sista matchen är spelad 🙂 , hoppet vet du 😉 …
Ja, himla trist att en del inte kan visa sig mer mogna än så!
Hoppas det är bra med dig annars 🙂

Gilla

3 10 2015
stefan

Jodå allt är bra med mig, hur är det själv? Har du kommit på att Götet är sveriges huvudstad och att zlatan inte är så bra 🙂 (Retas)

Gilla

3 10 2015
elr156

Tack, det är bara bra 🙂 . Ska strax ut i trädgården för lite småfixande 🙂 .
Ni måste ha dålig skolgång där ute på landet som inte känner till Sveriges huvudstad, eller är det världens huvudstad kanske … minns inte … 😉 .
Idag fyller Kungen år, hipp hipp HURRAAAA 😀 !!!

Gilla

3 10 2015
stefan

så minnet sviktar redan 🙂 du är ju inte mycke äldre än mig. Tänkte väl du skulle skriva något om hans födelsedag, men kung tror jag inte för då skulle vi ha flaggdag, undrar om han får tex fotbollslektioner i present. 🙂

Gilla

3 10 2015
elr156

Så du menar att ni inte flaggar i Götet idag?? Är ni som en liten koloni typ och inte hänger med vad som händer i den stora världen 😉 …
Hahaha, försök inte snacka ner Z, det går inte med mig 😛 …

Gilla

3 10 2015
stefan

ha ha kul se du kan svara för dig och verkar lite som det för ser inte en flagga hissad runt mig, däremot att hösten närmar sig för träden börjar skifta färg.
Har räknat ut du är en z fan men gillar retas.Nu blir det kolla hockey en stund.

Gilla

3 10 2015
elr156

Haha, bara kul att slänga lite käft ibland 😉
Ha det så kul med hockeyn 🙂

Gilla

3 10 2015
stefan

håller med o är ju en bit mellan oss så man kan ju retas en del 🙂
Tack frölunda spelar o leder som vanligt.

Gilla

4 10 2015
elr156

🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: