Funkar med soffan oxå

4 10 2015

I fredagskväll så var jag till söder och träffade en massa goa glada ”gamla” fagisar 😀 . Så himla roligt att träffa folk man växte upp med i Fagersjö och minnas och prata om både gamla och nya tider 🙂 .

Starcus_zoom10_size289x219

Imorse var jag uppe med tuppen, eller lite tidigare än då kanske 😉 , för att se Alexander Gustafsson, The Mauler, när han mötte Daniel Cormier om mästartiteln. En jämn och bra match fram till sista ronden som Daniel vann överlägset och han försvarade därmed sin titel och fick behålla bältet. Himla synd! Men jag tror och hoppas på att Alex ska vinna bälte och titel framöver, han är duktig och roligt att ha en svensk på topp i den sporten 🙂 . Eller i alla sporter faktiskt 😛 .

Nu sitter jag laddad och klar för att kolla in AIK-Malmö på tv:n. Tur man kan se matcher hemma från soffan också när det inte alltid funkar av olika anledningar att se dem på plats även om det givetvis är mycket roligare 🙂 .

FullSizeRenderGår att sjunga och heja från soffan oxå 😛 …
FullSizeRender 2Caesar kollar läget från bordet 😉

Var ju till veterinären i veckan och Caesars bukspottskörtelinflammation har nu gått tillbaka 😀 . Får hoppas att den håller sig undan nu. Jätteroligt att den har läkt iaf 🙂 . Peppar peppar … Glykosvärdena fortfarande höga och vi har ökat på enheterna och ska göra en ny glykoskurva på lördag så får vi se.

Nä, nu är det fotboll som gäller 😀 , för nu ska vi slåss om Guldet!

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: