Hur har jag kunnat missa …

13 01 2016

Downton Abbey??? Vilken underbar serie 😀 !! Jag älskar ju engelska serier och filmer så jag fattar inte att jag inte sett den förut, men som tur är så kan man ju se filmer och serier i efterhand oxå 😀 . Jag är nästan ikapp nu, har bara två säsonger kvar. Det är både bra och dåligt, bra för att jag är ikapp och sett allt som man kan se och dåligt för det är ju synd när det som är bra tar slut, det vill man ju gärna ska räcka länge, länge 😉 . Min favorit av dem alla är Violet Crawley, änkegrevinnan av Grantham. Underbar gammal tant som gett mig många skratt, hon överraskar hela tiden 😀 .

maggie5-jpg

Förresten så var jag till Cityakuten för en vecka sen, EKG och blodtryck var bra, så det var ”bara” stressrelaterat som jag trodde, men skönt att få det svart på vitt. Läkaren rådde mig att vara hemma en vecka vilket jag har varit nu så imorgon går jag tillbaks till jobbet igen. Känns bättre även om det inte är helt bra, men tillräckligt för att jag känner att jag kan gå och jobba igen iaf. Jag har bara latat mig de här dagarna, har inte lyft ett finger annat än för att ändra kanalerna på tv:n 😉 , har vart jätteskönt och precis det jag behövt 🙂 . Fast i söndagskväll tog jag mig faktiskt ut genom dörren för att åka till Arlanda och hämta Patrik och Nadia igen, så nu är de tillbaka i verkligheten igen 😉 .

Annars har det inte hänt ngt sen sist förutom att David Bowie dog i söndags efter en lång tids sjukdom i cancer, som han hållit hemligt. Jättetråkigt! Så himla mycket bra musik han har gjort genom åren. Curt tog med mig på en konsert i Kungliga tennishallen i april 1976 för att se honom. Då var jag bara en liten tös på 15 år och Mr David Bowie var då min största idol så det var stort.

12495216_10153183968541105_6820295027929559128_n

Vissa artister är man väldigt glad över att ha sett och hört
på riktigt och inte bara på skiva och han är en av dem ❤  .

Nej, en kopp kaffe och några bullar nu innan nästa avsnitt av Downton 😛 . Vi hörs!

 


Åtgärder

Information

2 responses

13 01 2016
Lisa Lindmark Murman

Hej, hittade hit via FB-gruppen. Serier är kul att följa, själv väntar jag på Vikings säsong 4! Såg att ni bor i Haninge, vi kommer därifrån från början, men bor utanför Örebro idag. Stress är inte att leka med, krya på dig!
mvh Lisa majamyra.se

Gilla

13 01 2016
elr156

Hej Lisa!
Vad roligt att du hittat till min lilla hörna här ute i cyberrymden 🙂 .
Jag väntar oxå på Vikings, oxå en bra serie, andra bra serier jag kollar på är t.ex. Greys Anatomy, The good wife, Scandal 🙂 .
Ja, jag flyttade hit till Vendelsö 2011, innan dess bodde jag i Fagersjö i alla år 🙂 .
Ha det gott och välkommen tillbaka igen 🙂 !

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: