Skottår, men vem tusan ska jag fria till?

28 02 2016

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. För roligt måste jag ju ha haft eftersom jag inte tagit mig tid att sitta ner och nu har jag inte bloggat på två veckor! Huga! Och aja baja på mig! 😛 Men jag har väl varken haft roligt eller tråkigt egentligen, tiden rinner på rätt bra ändå 😉 . Kören har iaf börjat igen och det är ju alltid skoj 🙂 . Den började för två veckor sen, samma dag Annica åkte hem igen, så imorgon är det redan dags för tredje gången. Har inte hänt så mycket så jag har inte så mycket att berätta egentligen. Nu äntligen så är Caesars värden mycket bättre så nu har vi kommit fram till att han ska stå på 5 enheter morgon och kväll, så nu äntligen ska jag, och han, få slippa att göra en massa kurvor hela tiden. Däremot måste jag hålla koll och får väl ta ngt litet stick någon gång för att se att det inte går åt andra hållet så att det blir för lågt istället.

Igår var det kanonfint väder så jag tog och packade ner lite kaffe och bullar i väskan och åkte till Knappelskär i Nynäshamn. Har inte vart där tidigare men fått tips om att där ska vara fint. Och det var det 😀 ! Satt där uppe på berget och bara njöt av utsikten, naturen och solen som sken. Så underbart att våren är på ingång 😀 . Och tänk vad det är gott att dricka kaffe ute 😛 .

FullSizeRender 9
Tvärs över vattnet, längts ut på udden, där satt jag och njöt av Mysingen ❤ .

FullSizeRender 7

På vägen dit så gick jag förbi alla dessa stenar som någon tagit sig tid att lägga ut så fint 🙂 .

FullSizeRender 4

Underbart vackert att promenera här 🙂 .

FullSizeRender 6

Framme 🙂 ❤

FullSizeRender1

Jag fick faktiskt över en bulle så den fick de här kompisarna som jag råkade på när jag gick tillbaka mot bilen igen 🙂 .

Idag har jag inte gjort så mycket, fixat och handlat lite bara. Sen hade jag en seans här sent på eftermiddagen. Gick bra 🙂 . Och imorgon är det kören som sagt, sen frissan på torsdag och sen ska jag och tjejerna ut på fredag 😀 och på söndag ska jag och mamma till Ösmo och hälsa på Margoth och Arnold, min moster och morbror. Så det händer lite roliga saker den här veckan 🙂 . Sen är det ju skottår i år också, så imorgon har vi ju liksom en dag extra, skottdagen. Då ska man ju fria till sin karl lyder traditionen, men det blir ju lite svårt när man inte har någon 😉 . Men, jag har ju en ny chans igen om fyra år så jag får hoppas att det dykt upp någon drömprins till dess 😛 .

Men nu ska jag dra mig ut i köket och fixa med lite mat till både mig och katterna 🙂 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

6 responses

6 03 2016
stefan

Zlatan? 🙂
Snygga bilder du lagt upp, fast här i Gbg snöar det idag..

Gilla

6 03 2016
elr156

Haha, ja, kanske det 😉 …

Tack :), börjar kännas att våren närmar sig här nu, äntligen. Så trist för er stackare att få snö, nu … Föreslår en flytt 😛 …

Gilla

6 03 2016
stefan

japp här har snöat hela dagen och är lite avis på ni verkar ha bättre väder,men samtidigt har vi ju så mycket annat som är bättre här i Götet, men visst har det funnits planer på flytt men vet inte vart ännu.Ska ju upp till 08 området i Maj på dop och kolla utelivet.
Så problem med tungan ännu som verkar poppa ut ibland. 😉

Gilla

6 03 2016
elr156

Ja, inte vill man ha mer snö nu, det känns ju tungt, nu vill man ju leta efter vårtecken så jag tycker allt lite synd om dig 🙂 , fast jag kan inte komma på en enda grej som skulle va bättre med er småstad mot vår huvudstad 😛 . och ja, där kom tungan igen 😉 …
Så du tänker överge Götet, vadan detta? Finns ju bara ett alternativ då, eller hur 😉 … Men i maj får vi hoppas att våren är här o att Stockholm visar sig från sin bästa sida när du nu kommer upp hit 🙂

Gilla

6 03 2016
stefan

har funderat på bryta upp götet och starta om på nytt men inget bestämt ännu och tiden får utvisa hur det blir.Ska bli trevligt besöka huvudstaden och blir väl där ca en vecka och hoppas på sol och värme.
En sak som är bättre här, är ju att jag bor här och förgyller Götet. 🙂

Gilla

7 03 2016
elr156

Hade jag druckit kaffe nu så hade jag fått det i vrångstrupen 😉 , trodde väl aldrig att jag skulle få höra av dig att du skulle ge upp ditt kära Göte 😉 . Kanske världens vackraste huvudstad kan locka till ett mer permanent boende i framtiden då 😉 så får du förgylla stan här ist 😀

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: