Räkor och vin på en tisdag :)

9 03 2016

I helgen var jag och mamma till Ösmo och hälsade på familjen. Det var lika roligt och trevligt som vanligt att träffa dem och vi passade på att fira mamma  då när vi sågs eftersom mamma sen fyllde hela 87 år i måndags 🙂 . Grattis lilla mamma ❤ !

Och igår hade jag min cirkel, vilket alltid är lika givande och roligt 🙂 , och efter det så hade jag en fortsatt jättetrevlig tisdagskväll med Annica som var uppe i Stockholm med jobbet och passade på att komma över och sova kvar hos mig över natten då. Under tiden som jag hade cirkeln fick hon roa sig själv en stund, men sen så gjorde vi vardagen till en fest och plockade fram både räkor och vin 😀 . Caesar var helt till sig och skulle absolut ha räkor han också och Kajsa tyckte väl att hon också skulle vara med på ett hörn och lyckades med att få svansen lite svedd av ljuset som stod på bordet bland räkor, ostar och annat 😛 . Blev lite cirkusartat där ett tag men det ordnade upp sig till slut 😀 . Väldigt trevligt var det iaf och många roliga, trevliga och intressanta samtalsämnen vi hann med innan det var dags att krypa till kojs med tanke på att det var dags för jobb igen idag 🙂 .

IMG_9476
Den här fina vårkorgen fick jag av Annica 🙂 ❤ .

Och i onsdags för en vecka sen så fick vi en ny prins, en liten Oscar 🙂 .
prinsen-jpgGrattis 🙂 !

I helgen har vi blivit lovade stor sol och +8 så det ser jag verkligen fram mot 😀 . Kanske man kan hitta någon liten vårblomma ute snart på promenaderna 🙂 .

Nej, dags för lite käk nu, vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: