Sann lycka

2 07 2016

Igår när jag skulle gå på semester så tänkte jag på dan att jag skulle fira det med lite bubbel, men sen kom kvällen och jag släppte ut katterna i sina linor på tomten, gick där barfota i gräset och kikade på mina växter och plockade en hel näve full med smultron från revor som jag tog med från huset i Fagersjö. Det är lycka för mig, att se mina kissemissar skutta runt och jag flygfän som flyger upp från gräset, kunna gå ut barfota och köra ner tårna i gräsmattan som mest består av mossa 😉 och kika på mina små blomster och planera för flera 😀 . Jag hoppade över bubblet, smultronen var bra nog att börja semestern med, kunde inte börjat på ett härligare sett än smultron plockade från min egen lilla trädgård, min egna lilla plats här på jorden ❤ .

301

 

Idag har jag planterat nya växter i min lilla trädgård. Det finns alltid plats för fler blomster, om inte annat så ser man till att fixa nya ställen där man kan stoppa ner dem, inga problem 😛 .

1369956351_opztgstcdb1gofk
Trädgårdsterapi ❤

Det har ju gått ett serie på SVT som jag har missat, Bron. Som tur är så kan man ju se på filmer och serier efteråt så jag började kolla på den i veckan och nu idag blev jag klar med första säsongen. Den var ju jättebra 🙂 , precis som alla har sagt 😛 . Förstår inte varför jag inte kollade på den när den gick. Nåja, då har jag ju något bra att titta på nu istället 😀 .

Men nu måste jag käka, är hungrig som bara den och sen är det fotboll resten av kvällen som gäller: kvartsfinal mellan Tyskland och Italien, tror Tyskland vinner den matchen.

Vi hörs!

 


Åtgärder

Information

10 responses

6 07 2016
stefan

Så du har varit och kikat på ett av mina favoritband Såg dom här på Liseberg förra året och Deep Purple för någon vecka sedan. Gammal hederlig enkel Rock.

Gilla

6 07 2016
elr156

Ja, det är bra musik 🙂 ! I augusti ska jag se Smookie/Sweet/Slade som kommer till Skansen och uppträder, ska bli grymt!

Gilla

6 07 2016
stefan

Det kan jag tänka mig det blir grymt för bra band och skön musik och lyssnade mycket på sweet förr. Skicka dom vidare hit ner sedan 🙂

Gilla

6 07 2016
elr156

Ja, det är ju musik man är uppvuxen med så det är kul att höra artister och band från förr 😀

Gilla

6 07 2016
stefan

håller med och lite långt åka annars hade jag varit där jag med. 🙂

Gilla

6 07 2016
elr156

Du bor på fel ställe 😉

Gilla

6 07 2016
Stefan

Ha ha ha ja kanske är det så eller så ligger skansen på fel ställe 😉

Gilla

6 07 2016
elr156

Haha, näe, försök inte 😛

Gilla

6 07 2016
Stefan

Kan bli ont om tid hinna flytta till stockholm innan augusti 😊

Gilla

6 07 2016
elr156

Lite tight blir det nog 😉

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: