Vilken flygande start han fick …

31 07 2016

Jamen så ska det se ut 😀 ! Zlatan visade redan efter 3 och en halv minut var skåpet ska stå och gjorde en bicicletas i Galatasarays nät i sin debut för Manchester United. Är man kung så är man 😀 !

zlatan-ibrahimovic3Kung ❤

Idag har jag, Gunilla och en kompis till henne vart till Galärparken på Djurgården och sjungit allsång med Gabriel 🙂 . Klart man måste dit och tralla lite när det är vår bästa körledare som är där 🙂 . Det var jättetrevligt!

FullSizeRender 5Blir kul när kören sätter igång igen i september.

Imorgon har de lovat vackert väder så jag tänkte åka ut till Gålö igen. Var där i fredags och vattnet var klart och jättefint, låg där och flöt och guppade på vågorna som en liten jolle 😉 . Mindre kul var att jag i skogen dit fick ett bromsbett som sen resulterade i ett stort, rött och svullet bettmärke på 14 cm! Är lite bättre idag för jag hämtade ut nya allergitabletter igår för att det förhoppningvis skulle lägga sig lite, vilket det gjorde. Klådan från bisticket blev också lite bättre med allergitabletten. Inte klokt att bisticket fortfarande kliar även om det inte längre gör ont.

På tisdag ska jag och mamma åka ut till Ösmo och hälsa på min moster och morbror. Det är alltid så trevligt att åka dit och träffa dem 🙂 .

Förresten, så skönt att se hur bra det går för AIK ❤ nu sen Rikard Norling tog över . Känns bra att ligga uppe i toppen 😀 !

Men nu blir det tv resten av kvällen och göra ingenting, är rätt trött.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: