Tobias Karlsson,

20 09 2016

vilken kille! Igår innan kören så bjöd Tobias Karlsson, ni vet han från Let´s Dance 🙂 , på sin föreläsning: Livet – Inte alltid en dans på rosor. Tack snälla Tobias för att vi fick förmånen att lyssna på dig och det du hade att berätta om dig och dina upplevelser. Så himla bra, intressant, inspirerande, underhållande, tankeväckande, sorgligt men också väldigt roligt 😀 ! Har ni möjlighet så gå och lyssna på honom!

tobias-karlsson-forelasningVilken fin förebild du är 🙂 !

I helgen träffade jag Nadia och Patrik, vi var iväg och kollade lite barnvagnar och sen in till stan till en väninna till Nadia som var snäll nog och skänkte en massa barnkläder och annat till dem 🙂 . Jag fick då förstås agera chaufför och som blivande farmor så kör man mer än gärna 😀 .

På torsdag ska jag och Caesar iväg till veterinären igen. Vi ska byta insulin då Caesars värden åker lite för mycket bergochdalbana för att veterinären ska tycka att det är ok så vi ska byta till ett nytt insulin som ska vara bra och förhoppningsvis blir Caesars värden mer stabila efter det och då slipper jag med lite tur att göra så många glykoskurvor. Pust! Det blev en lång mening 😛 . Säkert fel grammatiskt (säkert felstavat det med 😉 ) men det tar jag inget extra för 😛 .

Nu ska jag strax kolla på Tre Kronor som ska möta Finland i den andra matchen i gruppspelet i World Cup of Hockey i Toronto, Kanada. De vann mot ryssarna härom kvällen i en bra och spännande match 🙂 . Nu hoppas jag att de ska sopa banan med finnarna, men det brukar alltid bli jämna matcher mot dem så vi får se hur det går. Spännande kommer det bli iaf 🙂 !

14344223_1170867062984071_5731031044384678075_nTre Kronor ❤

Nu blir det fötterna på bordet och hockey resten av kvällen så nu har jag inte tid med er längre, hörs 🙂 !


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: