Men va fan …

22 11 2016

Jag börjar och slutar detta år på samma sätt, genom att bli påkörd. Denna gång var det en bil på Nynäsvägen, vid vägbygget här hemma vid Handen, som inte var observant nog och körde in i mig bakifrån. Suck! Hon blev helt knäckt och kom över på kvällen med en blomma, det visade sig att vi bor på samma gata. Det var ju vänligt av henne. Bilen går att köra som tur är då verkstan inte kan ta emot den förrän efter jul! Själv var jag till läkaren igår på em för att kolla huvet och nacken och tog en röntgen för säkerhets skull för ev framtida besvär. Har mer ont i dag än igår, men det är nog musklerna som gör ont, läkaren trodde inte att det var någon fara. Jaja, vad ska man säga … Kanske Fuck! Känns som det skulle passa bra i sammanhanget 😉 .

Jag blev iaf väldigt nöjd igårkväll då jag kolla på Fotbollsgalan och såg att Zlatan blev framröstad som bäste forward och dessutom fick sin 11 guldboll! Han blev fint avtackad också då han nu har slutat i landslaget och kommer få en staty rest vid Friends Arena, det gillar jag 😀 ! Han är så grym, så bäst! ❤

873ee3e7-b2c8-438a-b123-ebc88f99623fKung ❤

Näe, vi hörs mer än annan dag, ha det så länge!


Åtgärder

Information

4 responses

23 11 2016
stefan

Du verkar ha lite otur som blir påkörd hela tiden eller är du inne på byta bil kanske 🙂 bra det inte blev värre än det blev.
Denna Zlatan vad är det för någon egentligen 🙂 obs humor..

Gilla

23 11 2016
elr156

Jamen eller hur! Vad är det frågan om, typ?! Och jag vill verkligen inte byta bil, älskar min röda pärla 😀 ❤

Vilken tur att du skrev att det bara var humor ang underliga kommentar om Zlatan så jag slapp fundera på hur jag skulle reagera 😉 … Obs, humor 😛 😉 hehehe

Gilla

24 11 2016
stefan

denna Zlatan verkar vara lite känsligt ämne, så ville vara lite snäll när du blivit påkörd igen så tänkte lika bra jag skriver humor direkt, innan du börjat kasta ut datorn genom fönstret..
Snygg din lilla röda bil..

Gilla

24 11 2016
elr156

Haha, ja, ibland kan det vara bäst att ta det säkra före det osäkra 😉 …
Tack, ja, min pärla är fin den, om än lite mörbultad 😉

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: