Veckorna rullar på …

24 02 2017

och nu har jag vart två veckor på mitt nya och även hunnit med ett föräldramöte denna vecka. Men nu känns det bra, tycker jag kommit in i det hela bra och vi kommer bra överens på avdelningen, vilket är jätteviktigt och sen känns det bra överlag med övriga kollegor så det kommer nog bli jättebra det här, känns iaf toppen så här långt 😁👍 . Peppar peppar … 😉. Sen måste jag ju tillägga att det känns ju bra lyxigt att bara ha fyra minuter till jobbet 😛. Så himla najs! 😃👍👏

I onsdags så var jag över till Patrik och Nadia på lite mat och mycket gos med bästa lilla Conor 👶😍❤. Han och jag hade hur mysigt som helst ❤ men sen så småningom tog hungern över 🍼 och då duger man inte som farmor då är det bara mamma som gäller 😉.

170222-jag-och-conor

Nu ska jag softa och ta igen mig i soffan efter en god middag och kolla på ”På spåret” och se om jag lyckas klara av någon resa 😉. Kan nog bli knepigt då jag och geografi aldrig varit vänner 😛.

Måste bara tillägga att det var jättekul att komma igång med kören 🎵🎶 igen 😁 . Är så himla trevligt att sjunga och tralla 🎵🎶 en stund varje vecka 😊 . Det mår man väldigt bra utav 😁. Vi fick bl.a. sjunga Dannys ”Hon är snacket på stan”. Jag och Gunilla har fixat biljetter till Dannys krogshow ”Nu” som har fått så jättefina recentioner. Vi ska gå i oktober, ska bli jättekul 😁👍👏 ! Han är ju såå grymt bra! 😍 👏 Så nu har vi något trevligt att starta upp hösten med och se fram emot 😊.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: