Spännande nätter

12 03 2017

Jamen då var även denna helg till ända alldeles strax då … Men den har varit trevligt 🙂 . Hade två sittningar igår em och sen iväg till Maria för att fira henne då hon fyller 50 år imorgon 🙂 . Grattis Maria 🎈🎂🎉 ! Blev där några timmar innan jag var tvungen att åka hem till Caesar 🐱 som skulle ha sin spruta, sen blev det att kolla Mello och den vann Robin Bengtsson till min stora glädje 😃👌 Bra låt, snyggt nummer och en snygg kille i kostym 😍 Bra kombo som aldrig kan bli fel i mina ögon 😛.

image.php

Idag var jag iväg på en ”liten” (allt är relativt 😉) shoppingtur, till hem och trädgård, och sen mötte jag upp lille Conor och övriga familjemedlemmar i stan förutom Patrik som är sjuk. Så nu har jag fått gosa lite 😍❤.

170312, Jag och Conor

Sen har ju lilla mamma fyllt 88 år i veckan oxå 😊 , icke att förglömma  ❤.

170307, Mamma 88 år

Annars inga nyheter vad jag kommer på, det rullar på som det ska. Måste bara nämna att jag har haft rätt trevliga drömmar här ett tag 😛 . För någon vecka sen drömde jag att Zlatan och jag var ett par sen flera år tbx 😍 och i veckan var det Micke Persbrandt som jag hade ihop det med och inatt var det Robin (Bengtsson) som dök upp som partner 😛… Hahahaha, får se vem näste karl blir som kommer på nattliga (dröm)besök 😂😂😂😂😂

Näe, nu ska jag gå o fixa tvätten, sen mat … Vi hörs!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: