Det piper och kvittrar

24 06 2017

Jag har fått små barn i år igen och det låter så gulligt när jag står och lyssnar till hur de kvittrar, piper och har sig i fågelholken i väntan på att mamma talgoxe ska komma med mat. Gulligt värre❣️ 😍   

FullSizeRenderHär bor mina små hyresgäster 😍.

Jaha, då var det midsommardagen idag och det här årets midsommarhelg är snart till ända. Igår var jag med Ann-Mari och Sven-Erik till Farsta gård för att fira midsommarafton som vi gjort nu i flera år. Det var trevligt och gott med fika ☕️ och jordgubbstårta 🍰 som Ann-Mari bakat, precis som vanligt 😊👍. 

Vi kör väl på en groupie 😛

Idag kom Ann-Mari, Sven-Erik, Patrik, Nadia och gullungen 👶❤️över. Tanken var att vi skulle spela kubb, men vädret var som det brukar på midsommar. Först väldigt osäkert ☁️ och sen såklart regn 🌨. Vi fick fika och ha det mysigt inomhus istället. Gick ju bra det med 😊 , blev bara på ett annat sätt än vi tänkt. Självklart blev det sol och fint ☀️ när det var dags för dem att åka hemåt igen. Jaja, sommaren har precis börjat så vi hinner nog med att spela en annan dag, men det är ju så himla typiskt 😆. 

FullSizeRenderHär sitter vi och har det mysigt 😊 . Och idag blir Conor hela 5 månader 😘.

Snart dags att fixa med käk, blir nog till att grilla hamburgare 🍔 idag som omväxling mot den grillade kycklingen som jag käkade igår. Sen får det bli att slappa vid tv:n 🖥resten av kvällen.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: