Jag visste att jag hade rätt …

20 07 2017

även om inte läkaren ville tro på mig när jag var där för några veckor sen. Jag har haft så  jäkla ont i mitt högra ben, från höften, ner i låret, knät och ändå ner i underbenet, hela våren. Att sitta är värst, ligga ner är ingen höjdare det heller kan jag säga. Iaf, jag var till läkaren med mitt ben och sa att jag ville ha en röntgen då jag misstänkte artros i höften, vilket hon inte trodde men hade åtminstone inget emot att skicka mig på röntgen så det fick jag göra redan samma dag. Och mycket riktigt, trots att brevet jag fick igår var skrivit på läkarspråk och rena grekiskan så förstod jag, med lite hjälp av Nadia också, att jag har artros i höger höft och dessutom med början även i vänster! Inte undra på att jag har ont jämnt och mellan varven ont så in i helvete! Jag har iaf fått remiss till sjukgymnast, får se hur lång tid det tar innan jag får komma dit och vad de kan göra åt eländet. Tyvärr hjälper inte värktabletter, inte ens de starkare alvedon hon skrev ut. Skit oxå! Får hoppas sjukgymnastiken hjälper något.

Det är så skönt med sommar och semester, sol och Gålö 🙂 ❤ . Häromdagen var vi allihop till Gålö havsbad. Har inte vart där på flera år, men eftersom lilla charmtrollet var med så fick det bli dit då det är lite enklare för dem att vara där med honom än på Havtornsudd. Men igår var jag dit iaf och tog det lugnt på stranden i några timmar. Synd bara att det ska va så jäkla kallt i vattnet så det inte går att bada.

20246069_1292037367561674_3208611139142797436_nGullungen ❤

Idag var det ingen strandväder så det fick bli att rensa ogräs och möblera om lite i rabatterna istället 😉 . Vem behöver gå på gym när man har en trädgård? 😛

unkraut

 

Imorgon blir det att åka till Gålö och softa lite igen innan jag ska in till stan till kvällen och möta upp tjejerna för en utekväll med pinglorna 🙂 . Sen hoppas jag på Gålöväder resten av helgen 😀 .

Nu ska jag dricka upp resten av vinet i glaset och kolla in tv-utbudet för kvällen.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

10 responses

22 07 2017
stefan

Tråkigt att läsa du har ont och att inga tabletter hjälper hoppas sjukgymnasten kan hjälpa dig så du slipper ha ont. Här i Götet är vattnet inte kallt och dyker från bryggan o hur skönt som helst. 🙂

Gilla

22 07 2017
elr156

Tack, ja, får hoppas på det o att jag inte behöver vänta alltför länge på att få komma dit.

Blir avis på ditt plaskande, men är det sjö eller havet? Sjöarna här är väl varma de oxå men jag envisas ju med havet o de är kallt, tyvärr 😟

Gilla

22 07 2017
stefan

Du får inte vara så envis 🙂 Badat både i sjö och havet och kan hålla med havet är kallt, men känns ändå skönt dyka i och sen upp i den varma luften.
Har sålt min bil för ett tag sedan för den stod mest i garaget, så badar mest i sjö eftersom det är närmast. Men för avkoppling och sola och vara borta en hel dag så blir det havet för skönt lyssna på vågor och bara finnas.

Gilla

22 07 2017
elr156

Haha, men jag är stenbock, vi ÄR envisa av oss 😛

Hav mot sjö och havet vinner alla dgr i veckan oavsett vattentemperaturen 😉 Synen, ljudet av det kluckande vattnet mot strand, stenar o klippor, alla båtar som far förbi, fåglarna o för att inte glömma havsörnen man ibland har turen att få se 😍.

Ooh, klarar du dig utan bil??? Skulle inte jag. Frihet …

Gilla

22 07 2017
stefan

Jo jag vet detta angående stenbock 🙂 Jo i det läget håller jag med dig men då handlar det inte om att bada utan naturen och annat och då är havet bättre.. Havsörn är mäktiga fåglar och rovfåglar i sig är kul se.

Håller med en viss frihet med bil men mest inställning eller bekvämlighet 🙂
tog tid innan jag bestämde mig, har nära till buss och cyklar för det mesta.
Och har alltid fått laga min och andras bilar (utbildad) så lessnade men vem vet kanske blir bil igen eller mc.

Gilla

22 07 2017
elr156

Ja visst är det mäktigt när man får se rovfåglar, oavsett vilken 😍 fast örn örn ser man ju inte så ofta så det är väl lite spec ändå 😊

Man sparar ju förstås pengar om man klarar sig utan bil …

Idag är det inget solväder även om det är varmt. Får se vad jag hittar på …

Gilla

22 07 2017
stefan

Har ett naturskyddat område en bit från mig som är mysigt promenera i och där ser man även rovfåglar och även örn.
Jo det är klart man sparar pengar, fast för många är ju bilen ett måste.
Då har vi snott vädret för här skiner solen och varmt och ska iväg och fika med son och dotter. Men dina bilder lockar till havet och du tar fina kort ..

Gilla

22 07 2017
elr156

Tack, roligt att du tycker det 🙂 . Jo, havet lockar alltid, iaf för mig 🙂 . Och vad det gäller bil så är även den ett måste, men det är ju som du säger, behoven är olika för oss alla 🙂 .

Då får jag önska dig en härlig dag i solen med dina barn 🙂

Gilla

22 07 2017
stefan

för mig står havet lite av en känsla av frihet, svårt förklara så här på din blogg.
Och bor man i hus så tror jag bilen är ett måste. Och köper jag bil får det bli en mindre för hade saab 93 innan och lite väl stor för en person.
Tack och önskar dig en bra dag och får snart åka upp och kolla in dina badställen 🙂

Gilla

22 07 2017
elr156

Förstår precis vad du menar med havet … samma här ❤

Har en Kia Ceed, perfekt för lilla mig 😀 (Y) . Lagom för en men heller inte för liten om man åker fler, man får mkt bil för pengarna så den kan jag rekommendera 😀

Det går fort att kolla in mina badställen eftersom det bara är ett 😉 Men det är det bästa å andra sidan 🙂 ❤

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: