Hoppsan!

15 03 2018

Jag har visst halkat efter lite här ser jag 😉 . Så det kan bli 😛 . Jaha, vad har hänt sen sist då tro … Gunilla var här för ett par veckor sen och sov kvar över helgen. Det var trevligt 😊. Vi käkade och drack gott, gick på bio och hade det allmänt trevligt 🙂 . Sen fyllde mamma hela 89 år den 7 mars ❤ . Hipp hipp hurra för lilla mamma 😘🎈🎂🌸🎶❤️🌷

FullSizeRender 2❤  ❤ ❤

Och i helgen som var så var jag barnvakt åt sötnosen i några timmar medan Patrik och Nadia tog en shoppingtur till IKEA.

Finaste gullungen ❤

Den här veckan har jag vart hemma från jobbet. Värsta ögoninflammationen i mannaminne 😩. Och den fick jag. Tack! Not! Blev till att besöka farbror doktorn i måndags för ögondroppar. Visst, blivit lite bättre men har fortfarande stora besvär så jag var till ögonakuten på SÖS idag. Fick lite fler droppar, men sen sa hon att jag troligen har bihålsinflammation dessutom som ställer till det, men det kunde hon inte skriva ut någon medicin mot eftersom hon är ögonläkare. Suck! Orkar inte gå till VC också! Har lite medicin kvar sen förra gången jag hade bihålsinflammation, tar det och hoppas att det vänder över helgen. Så nu får ni hålla tummarna för att jag blir bättre snart, för just nu känns det inte så kul att heta Eva-Lena.

Tanken är att jag ska fixa nytt pass på måndag och det vore ju trevligt att inte stå där rödögd och eländig när man ska fota sig och leva med det passet i flera år framåt 😳

På väg hem från SÖS idag så stannade jag till och tände ljus hos Tomas idag. Han skulle ha fyllt 58 idag ❤ .

i-miss-you-baby-quotes-min

Tomas ❤

När jag kom hem var jag iaf flitig, tog mina sista krafter och dammsög och torka golv, bädda rent i sängen och tvättar nu för fullt. Annica kommer hit imorgon och stannar över helgen till på måndag 😀 . Vi ska gå på Hamburger Börs på lördag och se Thomas Di Leva och lyssna till när han tolkar David Bowie 🎶🎵 . Det ser jag verkligen fram emot 😃 . Har ju växt upp med Bowies musik och såg honom i Kungliga tennishallen med Curt 1976. Det var stort! Sen är ju Di Leva väldans bra också, båda har/hade väldigt speciella röster och har tjuvlyssnat lite på när Thomas sjunger Bowie och han gör det sååå bra 😀 ! Så det här kommer bli grymt!

pvlgbr790y5yollei0xa

Men nu så väntar dusch 🛁 och soffläge framför tv:n 📺 resten av denna dag. Vi hörs!


Åtgärder

Information

5 responses

16 03 2018
stefan

ögoninflammationen låter ju inget vidare och hoppas det blir bra snabbt..
Stor pojken blivit och tiden går fort.. Men di Leva alltså, där går gränsen 🙂
tänkte nämna du ligger efter med uppdateringar men får ju visa jag kan va snäll också.

Gilla

16 03 2018
elr156

Ögoninflammation och bihålor är väl inte en rolig kombo direkt, men hoppas det ger med sig snart.

Ja, visst går det fort. Han går nu och säger några ord varav ”där” är favoritordet 😉 . Och fatta att vi är i mitten på mars! Herregud! Ringde och boka tid för däckbyte nu i veckan. Visserligen inte förrän en bit in i april men måste ju boka nu om jag ska få en tid som passar mitt schema.

Jo, men han är bra 😉 … och hans röst passar himla bra för Bowies låtar 🙂 .

Du behöver inte va snäll 😉 … har slarvat, så Fy på mig! 😉

Gilla

16 03 2018
stefan

ok då, och då håller jag bara med dig och fy på dig.. 🙂 Däckbyte? trodde du gjorde sådant själv, och får hoppas snön försvinner snart..

Gilla

16 03 2018
elr156

Nädu, jag skulle aldrig åka med en bil där jag bytt däcken. De skulle inte sitta kvar många metrar innan de for åt var sina håll 😉 . Det har jag redan varit med om en gång och vill inte uppleva det igen 😛 , även om jag den gången var oskyldig och däckfirman var den som bar skulden.

Ja, när sjutton ska våren komma egentligen? Det började bra i veckan med töväder men nu är här kallt som fan igen. Inte kul, less på detta nu …

Gilla

16 03 2018
Stefan

Ingen höjdare om hjulen lossnar under färd o kan sluta riktigt illa o den däckfirman använder man bara en gång.
Håller med och samma här i goa Götet och var skönt några dagar men idag kyligt o blåser kallt..

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: