Härlig dag

5 05 2018

Idag var jag en tur till Gamla stan för att titta på Carinas första utställning av hennes jättefina tavlor 🙂 . Så glad för hennes skull att hon äntligen ställt ut dem och nu håller jag alla  tummar för att det blir ännu fler underbara tavlor framöver och ännu fler utställningar 🙂 ❤ .

IMG_5816Fina Carina med några av hennes vackra tavlor ❤ .

Annars då sen sist … Var till Tyresta by med familjen och hälsade på lite djur förra helgen och sen åkte vi hem hit och grilla korv 🙂 .

IMG_5741Söt gris 🙂

IMG_5757Klart man måste klappa den fina hästen Hero också 🙂 .

På Valborg, i måndags, så var jag ledig och passade på att hänga med Patrik och Conor på  dan. Vi tog en promenad till Aspuddsparken där vi fick hälsa på lite djur igen 🙂 . Hann med att fika och gunga i parken också innan vi gick hemåt igen.

Förresten, syrran va över här för en dryg vecka sen och sov över en kväll. Det var trevligt ❤ , va länge sen vi sågs. Blir ju så när de bor stora delar av året i Turkiet numera sen de gick i pension och när de är här i Sverige så bor de i Katrineholm. Inte nästgårds direkt något utav dem 😉 . Då är det bra att jag har ett extrarum 😀 .

När jag kom hem idag från stan så var jag förbi kyrkogården och har nu gjort fint inför sommaren där hos mina nära och kära ❤ . Sen åkte jag hem och fortsatte att plantera och fixa lite ute i trädgården.

Jamen då så … Då var det äntligen uppdaterat här igen då 😛 .

Ha en härlig helg i den underbara solen som nu äntligen är här så hörs vi!


Åtgärder

Information

5 responses

5 05 2018
stefan

wow en uppdatering och kul se bloggen funkar 🙂
han växer snabbt ditt barnbarn och snart full fart.. Sicken läcker Gris…

Gilla

5 05 2018
elr156

Ja tänka sig va hon kan när hon får arslet ur vagnen 😉 …
Ja, det växer som ogräs de små barnen 😛 . Han är väl snart lika lång som pappa sin 😉 .
Och grisen var hur fin som helst, jag hoppas han slipper ligga på något bord till julen bara …

Gilla

5 05 2018
stefan

Inte illa du fått arslet ur vagnen o får se hur länge det håller 🙂
ja hans pappa verkar ju ganska lång faktiskt, men vet inte om det är så kul alltid att vara lång för allt är ju inte byggt för långa människor. Nä håller med om grisen men samtidigt verkar han inte ha så kul där han ligger heller.

Gilla

5 05 2018
elr156

Ja, det återstår att se som sagt 😉 …

Ja, Patrik är 1,94 så Conor har att brås på 😉 . Men som sagt, det är inte helt lätt alla gånger. Att få kläder som sitter bra t.ex. och mycket annars också förstås som kan ställa till det.

Nja, grisen såg faktiskt ut att njuta o hade det rätt gott o skönt där han låg så jag tror inte att det gick någon nöd på honom 😀 .

Gilla

5 05 2018
stefan

1,94 är långt och jag är 177 cm hög över havet och skiljer nästan 20 cm och han kan lägga armen på mitt huvud och vila sig 🙂 När jag varit på bio och annat sånt så tycker jag det verkat trångt för mig och kan förstå kläder kan vara lurigt hitta som passar. Låter bra grisen verkar ha det bra och njuter av tillvaron.

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: