Där satt den!

18 06 2018

Tre härliga poäng i första matchen för Sverige i detta VM mot Sydkorea 😀 ! Skönt! Tur jag har som slutade tidigt så jag kunde se 2:a halvlek hemma 😀 . Straffar är alltid nervöst, lite läskigt, men mycket spännande. Och förstås väldigt skönt när de går in i mål, om det är ”rätt” lag förstås som lägger den 😉 .

1200-1Lagkapten Granqvist lägger straffen och sätter 1-0 till BlåGult ❤ .

Skönt att detta VM började bra för kära Sveriges del 😀 ❤ . Nu håller vi tummarna för att det fortsätter på samma sätt 🙂 .

Annars har helgen varit skön, njutit av sol och värme på Gålö. Var annars 😉 …

IMG_6314

Jag har även haft några tarotläggningar i helgen. Det är väldigt kul och intressant att lägga kort, samt tacksam över att träffa på så trevliga människor också som kommer till mig för detta 🙂 .

tarotkort2

 

Nu är huset mitt ommålat och fint. Tyvärr har många blommor åkt rejält på stryk och en del har även dött då de inte klarat av den omilda behandlingen av filtar och stegar som legat på i en vecka 😦 . Imorgon ska Patrik och Sven-Erik sätta tillbaka mina markiser och taket på altanen på framsidan så att allt kan återgå till det normala igen. Ska bli väldans skönt!

Ha det, vi hörs igen!


Åtgärder

Information

6 responses

18 06 2018
stefan

skönt med vinst i fotbollen o tur vi fick en straff 🙂 Så ni har haft fint väder i Stockholm och här i huvudstaden har det regnat och blåst nästan hela helgen så tur fotbolls vm börjat. 🙂

Gilla

18 06 2018
elr156

Tur vi fick en straff, va lite dåligt med mål tycker jag 😉 . Borde blivit fler och Sverige borde gjort bättre ifrån sig tycker jag mot Sydkorea som ligger långt efter Sverige i rankningen. Men så är det ju med sport, man ska och kan aldrig räkna bort någon.

Fint väder i helgen, men idag har det vart sämre och kommer bli ännu sämre nu när det blir midsommar. Är det inte typiskt så säg?! Suck …

Gilla

18 06 2018
stefan

Håller med och tycker vi borde presterat bättre och gjort fler mål, och blev lite
fundersam hur det ska gå i denna vm turnering. 🙂
visst är det typisk med sämre väder till midsommar men man får göra det bästa av det också och vi har haft en skön tid med sol och värme och får hoppas den hittar tillbaka.. 🙂

Gilla

18 06 2018
elr156

Ja, vi måste göra bättre än så här om vi ska gå vidare … Men vi är ju optimister så vi hoppas väl och tror på att Sverige stäppar upp sig en hel del inför följande matcher och att midsommarvädret blir sommarfint 🙂 .

Gilla

18 06 2018
Stefan

Japp klart vi är optimister även om det är svårt ibland. 😊

Gilla

18 06 2018
elr156

Precis så 😊

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: